Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1089)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Пловдив

Международен Панаир Пловдив 2011 в Пловдив

международен панаир в пловдив 2011 в Пловдив - Пакети за почивка

Международен Панаир Пловдив 2011 - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 4 нощувки в периода 30 Март 2011 - 3 Април 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

международен панаир в пловдив 2011

Международен панаир Пловдив 2011- нови атракционни изложения

Събитие: Международен Панаир Пловдив 2011

Кога: 30 март-3 април 2011

Хоби, забавления и мода ще бъдат в центъра на четири изложения, които ще се проведат в Международен панаир Пловдив в дните от 30 март до 3 април 2011 година. Те ще предложат на посетителите много новости, свързани със свободното време и красотата, различни атракции и награди.
По време на Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“ (30.03-03.04) за първи път ще има демонстрации с високопроходими джипове.
Новост са и състезанията по риболов. За тях ще бъде направен басейн, зарибен с шаран и каракуда. Инструктори по езда ще дават уроци на посетителите, за които ще бъде осигурен кон, а за децата – пони. В специална видеозона в палата 3 ще се прожектират филми за природата.

В палата 3 ще бъде инсталирано и виртуално стрелбище за онези, които искат да изпробват точността на прицела си. Посетителите на „Природа, Лов, Риболов“ отново ще могат да се упражняват в стрелба с лък и арбалет, да видят демонстрации на ловни соколи. Експозициите ще запознаят специалисти и любители с нови оръжия, рибарски принадлежности, облекла и аксесоари за лов, риболов, спорт и свободно време, залесителна и дърводобивна техника, възможности за ловен, риболовен и екотуризъм, оборудване за къмпинг.

Конкурс за аранжиране на букети, в който ще участват деца от помощни училища и професионални гимназии, е новата атракция на специализиранaта изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“ (30.03-03.04). В палата 4 и откритите площи край нея български и чуждестранни фирми ще предлагат цветя, декоративна растителност, овошки, инструменти, саксии, торове и препарати за професионалистите и любителите на градинарството.

Традиционното изложение „Зоо ревю“, което се провежда през есента, вече има и пролетен вариант – Празници на домашните любимци. На 2 и 3 април те ще съберат собственици на кучета, котки, канари, гълъби и екзотични животни.
За първи път в България ще бъде организирано дефиле на непородисти кучета без родословно дърво. Паралелно ще вървят и Международните киноложки изложби C.A.C. и C.A.C.I.B. (02-03.04), където участниците се борят да станат шампиони по красота.

Искаме да стане киноложки празник, истинско шоу със забавни конкурси като „Дете и куче“, „Дамата с кученцето“, „Млад водач“, „Прилика между стопанин и куче“, „Развъдна двойка“, „Куче на публиката“, „Най-лакомо куче“ и други, казват от Българския републикански киноложки съюз, който организира първото издание на Празници на домашните любимци в панаира. Фирмите изложители ще покажат най-модните фризури, козметика, аксесоари, храни за кучета.
От 1 до 3 април ще се проведе и традиционният Италиански фестивал на красотата и прическата. В палата 2 зрителите ще са насладят на спектакъл на модата с демонстрации на световно известни италиански стилисти и забавна програма, обещават организаторите от „Кристиян оф Рома груп“.
Международен панаир Пловдив осигурява награди за посетителите, а печелившите талони ще бъдат изтеглени на 3 април.

 

Хотели в Пловдив

Престоящи събития в Пловдив

Промоции в Пловдив

Новини от Пловдив

Пловдив

 
BlogБлог на Pochivam.BG