Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Концерт на Scorpions 2010 в София

Концерт на Scorpions 2010 в София - Пакети за почивка

Концерт на Scorpions 2010 - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 9 Октомври 2010 - 10 Октомври 2010. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Концерт на Scorpions 2010

Хард рок величията Scorpions ще пристигнат за последен концерт в България на 9 октомври 2010 година на стадион "Академик" - Плиска (при БАН) в София.

Дългоочакваният концерт на Scorpions на 9 октомври, с който световните рок величия ще се сбогуват с българската си публика, ще бъде преместен от първоначално обявената зала „Фестивална“ на стадион „Академик“ - Плиска (при БАН). Промяната се налага поради огромния интерес към рок събитието на есента. Напливът на желаещите да посетят шоуто на Scorpions не стихва, а вместимостта на „Фестивална“ е твърде малка, за да побере многобройните фенове на легендарната група. Капацитетът на стадион „Академик“ - Плиска е 15 000 души, между които 5500 седящи места и трибуна за VIP гости. Съоръжението не трябва да се бърка с едноименния „Академик“ до зала „Фестивална“.

Рок радиото Z-Rock ще отпразнува четвъртия си рожден ден с този специален концерт.

Шоуто на Scorpions у нас е включено в голямото им световно турне Sting And Blackout World Tour 2010/2011, с което немските рок легенди ще се сбогуват със своите фенове и ще преустановят своята концертна дейност.

Грандиозната обиколка на Scorpions, продължаваща цели две години, ще премине през Германия, Швейцария, Франция, САЩ, Канада, Бразилия, Мексико и много други дестинации, към които предстои да бъдат добавяни и нови дати.

Легендарните музиканти, оставили трайна диря в световната рок музика с над 40-годишната си история, ще посетят едва за втори път столицата ни след идването си през далечната 1993 година. Миналата година те забиха у нас в Каварна на Калиакра Рок Фест 2009.

Емблематичната за бандата песен "Wind of Chage", която милиони хора по света свързват с историческите промени в края на 1989 година, ще прозвучи в зала "Фестивална", заедно с всички най-големи хитове на групата от богатата им дискография като "Rock You Like A Hurricane", "White Dove", редом с любимите на всички български рок фенове прочувствени балади "Holiday", "Send Me An Angel" и много други.

Освен тях Клаус Майне и компания ще изпълнят и парчетата от чисто новия си албум "Sting In The Tail", който излезе през май тази година.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG
 
cache load