Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Крис Норман концерт България 2010 в София

Крис Норман концерт България 2010 в София - Пакети за почивка

Крис Норман концерт България 2010 - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 5 Декември 2010 - 6 Декември 2010. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Крис Норман концерт България 2010

Крис Норман дава диамантеното си сърце на България

Кога: 5 декември 2010

Къде: НДК, София

Коледа наближава и коледните предложения и изяви чукат на вратата. На 5 декември 2010 в София в зала 1 на НДК за специален коледен концерт в България ще пристигне не Дядо Коледа, а емблематичният вокалист на английската банда Smokie – Крис Нормън, които превърна сърцата в диаманти. За публиката Крис Нормън е най-вече незабравимият глас на групата си Smokie.
Когато през 1982 г. групата се разпада, Крис записва и първия си соло проект – Rock Away Your Teardrops. Следва сингълът Midnight Lady, специално написан за певеца от небезизвестния немски продуцент Дитър Болен, който става платинен в цяла Европа.

Успехът му продължава неспирно и до 1998 г. записва цели осем албума. От 1994 г. до сега Крис Нормън изпълнява хитовете си от времето си със Smokie с личния си бенд, с който идва и в България. Kоледният концерт на 5 декември е с начален час 19,00, а билетите за него вече са в продажба в мрежите на Ticketpro.bg и на касата на НДК.
Британският певец, популярен както с песните на Smokie, така и със силните си солови парчета ще посети страната ни като специален гост на Радио 1.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG