Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Стинг в България в София

Стинг в България в София - Пакети за почивка

Стинг в България - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 7 Юни 2011 - 8 Юни 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Стинг в България

Суперзвездата Стинг гостува в България по повод 20-годишнината на София Мюзик Ентерпрайсис

Кога: 7 Юни 2011

Къде: Стадион ‘Георги Аспарухов’’, София

Една пустинна роза и ангелски глас... Разтопихте се и сигурно вече се досещате кой ще ни зарадва в ранното лято. Стинг пристига в София на 7 юни, за да изнесе концерт по повод 20-годишнината от създаването на София Мюзик Ентърпрайсис. Концертът ще бъде на стадион „Георги Аспарухов".

Сцената ще бъде разположена с гръб към сектор "В" , а пред нея, върху терена, на специално покритие, ще бъдат позиционирани 5 500 седящи места. Останалите места ще бъдат разположени на трибуната на сектор "А", на стадиона, като капацитетът по този начин е ограничен до 13 500 души.

Концертът на Стинг със сигурност ще бъде едно от най-очакваните музикални събития това лято. Музикантът идва в България не само със своя виртуозен бенд, но и със симфоничен оркестър.
Билетите за концерта са на цени от 80, 100, 150 и 200 лв. и ще бъдат в продажбата от 25 февруари (петък) в Билетния център на НДК и в системата на TicketPro.bg.
Концертът на Стинг в България е част от световното му турне "Symphonicity".

В турнето си Symphonicity, Стинг изпълнява най-големите си хитове с аранжимент за симфоничен оркестър. Почерпени от разнообразната и изключително успешна кариера на гениалния музикант, включваща многобройни мулти-платинени албуми, смайващ списък с хитове, достигнали номер 1 в музикалните класации, редица награди и рекорди по продажби от над 100 милиона, най-големите хитове на Стинг сега са интерпретирани по един съвсем нов начин, със симфоничен оркестър, а аранжиментът им е на Хорхе Каландрели, Дейвид Хартли, Мичъл Легранд, Роб Матис, Винс Мендоса, Стивън Меркурио, Бил Рос, Робърт Садин и Никола Тескари.

Symphonicity е една селекция, създадена специално за това турне, включваща редица любими хитове - от парчетата на The Police "Every Little Thing She Does Is Magic", "Roxanne", "Next To You" и "Every Breath You Take," до най-големите хитове от самостоятелната кариерата на звездата, като "Englishman in New York," "Fragile," "Russians", "If I Ever Lose My Faith in You", "Fields Of Gold" и "Desert Rose".
На концерта си в София, част от турнето Symphonicity, Стинг ще бъде в компанията на невероятните музиканти Доминик Милър (китара), Рани Крия (перкусии), Джо Лаури (вокали) и Ира Коулман (бас).

През дългогодишната си самостоятелна кариера и като член на The Police, Стинг получава 16 награди Грами, Златен Глобус, три номинации за Оскар, Награда на века на сп. Билборд и Личност на годината 2004 на фондация MusiCares. Той е приет и в световната Зала на Славата.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG