Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1089)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотел Вита Парк Хотел 20 от 28 в Албена

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Без такси за резервация. Безплатна анулация, освен за резервации в последния момент - проверете условията след избор на дати и услуги.

Резервирайте на най-добра цена!

Изпратете ни запитване през формата за резервация с период на престой, желано настаняване и брой хора - ще ви предложим най-добрата цена на пазара!

Без такси за резервация. Безплатна анулация, освен за резервации в последния момент - проверете условията след избор на дати и услуги.
Цената включва безплатно използване на: интернет в хотела, микробус разписание, фоайе, детска площадка, анимация за деца, детски басеин, слънчева тераса, шезлонги, чадъри, аквапарк, анимация.
Всички цени са за стая/апартамент на ден, Ultra All inclusive база хранене.
Отстъпките за допълнителен човек са на база на цената на човек на редовно легло.
Използвайте формата за резервация на хотела, за да получите точна крайна цена за почивка за избрания от вас период, брой хора и стаи и включено хранене.
Редовните цени не са валидни по време на национални празници, Коледа и Нова Година!

Хотелски рейтинг:

hotel rating 10 out of 10 10/10 на базата на 1 Мнения

Съотношение качество/цена: Съотношение качество/цена: 5.0 от 5Съотношение качество/цена: 5.0 от 5Съотношение качество/цена: 5.0 от 5Съотношение качество/цена: 5.0 от 5Съотношение качество/цена: 5.0 от 5 | 5.0 от 5
Местоположение: Местоположение: 5.0 от 5Местоположение: 5.0 от 5Местоположение: 5.0 от 5Местоположение: 5.0 от 5Местоположение: 5.0 от 5 | 5.0 от 5
Персонал/обслужване: Персонал/обслужване: 2.0 от 5Персонал/обслужване: 2.0 от 5 | 2.0 от 5
Стаи/настаняване: Стаи/настаняване: 5.0 от 5Стаи/настаняване: 5.0 от 5Стаи/настаняване: 5.0 от 5Стаи/настаняване: 5.0 от 5Стаи/настаняване: 5.0 от 5 | 5.0 от 5

Специални предложения - промоции и намаления за почивка / хотелско настаняване

обща информация:

На разположение на гостите са лоби бар, бар при басейна, снек бар, открит басейн за деца и възрастни, масаж, анимационна зала, амфитеатър, аеробна площадка, волейболно и мултифункционално игрище, детска площадка.
На рецепцията можете да наемете индивидуален сейф, детска количка, вентилатор, хладилник и др. вещи.
Безплатен Wifi – достъп във фоайето и лоби бара .На Ваше разположение са компютри във фоайето на хотела, които може да ползвате срещу допълнително заплащане.

Местоположение:

вижте картата

"Вита Парк" е разположен на 960 м. от плажната ивица на Албена, в югозападната част на комплекса, сред пищна паркова зеленина.Удобна автобусна линия до плажа на бар Хавана на всеки половин час – 09.30ч – 17.30ч.

Адрес: Албена 9620, България, Албена

разстояние до плажа: 950м
разстояние до летище: 40km to airport varna

удобства в хотела:

всички удобства

Обучен аниматорски екип ще се погрижи да направи престоя Ви изключително приятен.Шестдневна спортна и занимателна анимационна програма за деца и възрастни , вечерни шоу програми и скечове, а за Вашите деца разполагаме с детски клуб и три детски площадки, които им предлагат много забавления , игри и вечерна детска дискотека. Богата анимационна програма за тийнейджъри.

климатик в хотела: да
климатик в стаите: да
сейф на рецепция: да, срещу заплащане
интернет в хотела: да, безплатно
рецепция: 24 часа
асансьор: да

Стаи и настаняване:

детайли за стаята

Хотелът предлага 191 двойни стаи, 20 единични стаи, 22 фамилни стаи и 35 вили с кухня и климатик, и 56 вили с хол и трапезария. Осигурен е редовен безплатен транспорт до плажа и обратно.

двойна стая Хотел Вита Парк - двойна стая

Стаите са уютни и комфортни, с баня, балкон, телефон, сателитна телевизия, хладилник под наем.

повече

Вила Вита Парк Хотел Вита Парк - Вила Вита Парк

Вилите имат по три стаи - 2 спални и кухня или 2 спални и хол, с баня и тоалетна. Обзаведени са модерно, разполагат с телефон, сателитна телевизия, хладилник и кухненска посуда. 35 от вилите са с климатик.

повече

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG