Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотел Езерец Хотел 2 от 4 в Благоевград

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да
бар(ове): да
лоби бар: да

Заведения

Ресторанти

Ресторантът на Хотел "Езерец" разполага с две зали, тераса и лятна градина с барбекю. Основната зала е с 240 места, Панорамната зала - с 110 места и Тераса - беседка - 50 места. Ресторантът е подходящ за провеждане на сватбени и семейни тържества, бизнес събирания, партита, коктейли, делови обеди и вечери, романтични срещи, организирани частни и бизнес-тържества и др. За чудесното настроение на гостите се грижи оркестър, а ценителите на кулинарното изкуство имат възможност да се насладят на вкусна национална кухня и прецизно подбрана колекция от най-добрите български вина.

Барове

За да бъде една почивка или бизнес среща в Хотел “Езерец” ползотворна, на Ваше разположение е Лоби-бар с 30 места, както и външен бар-басейн. Богатият асортимент от маркови алкохолни и безалкохолни напитки ще направят вашата среща неотразима. Чудесните коктейли приготвяни от клалифицирания персонал са с гарантирано качество и чудесен вкус. Хотелът има голяма и красива лятна градина, сред която се откроява външният бар на басейна.

Хотел "Езерец" разполага с външно барбекю, на което може да се приготви различни специалитети на скара, подходящи за отличните вина, предлагани в ресторанта. Приготвянето на истински ястия от българската национална кухня е толкова лесно и достъпно, както никога досега, в обособеното за тази цел помещение.

Хранене Снимки:

Хотел Езерец
 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG