Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Къщи за гости Тинтява и Невена Хотел 1 от 1 в Боженци

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Ако мечтаете за спокойствие и чист въздух, Тинтява и Невена са правилният избор за Вас. Къща Тинтява има уникален архитектурен облик и разполага с две комфортно обзаведени стаи и едно ателие със собствен кухненски бокс. На първия етаж се намира просторна механа с камина. Тя е обзаведена в типичен български стил и разполага с всичко необходимо за едно истинско празненство. В нея ще имате възможност да опитате екологично чисти продукти и да се насладите на традиционни български гозби. При желание от Ваша страна бихте могли и сами да приготвите вкусни ястия по народни рецепти.

 Къща Невена е запазила изцяло боженските традиции и разполага с една стая, обзаведена в битов стил, и едно ателие. Стаите имат собствен санитарен възел и са оборудвани с телевизор и Интернет. Механата е разположена на първия етаж и има собствена камина, пред която можете да изпиете чаша вино с приятели.

 

 

Тинтява и Невена са със запазен автентичен вид. Покрити с каменни плочи и изпълнени с уют и топлина, къщите са запазили духа на поколения българи, живели в Боженци векове наред. Ще бъдете впечатлени и от прекрасния двор на двете къщи. В прохладните летни вечери на верандата под навеса ще прекарате незабравими моменти с Вашите приятели и близки. С разцъфването на цветята през пролетта градината се превръща в  истинска живописна картина.

 

Двойна стая

Максимален капацитет 2 възрастни + 0 деца или 2 възрастни.

Удобства в стаята:

Изглед: ; площ: ; спални: ; двойни легла: ; единични легла: ; Допълнително легло: ; разтегателни дивани/фотъйоли: ; тераса: ; баня: ;

Студио

Максимален капацитет 2 възрастни + 0 деца или 2 възрастни.

Удобства в стаята:

Изглед: ; площ: ; спални: ; двойни легла: ; единични легла: ; Допълнително легло: ; разтегателни дивани/фотъйоли: ; тераса: ; баня: ;

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG