Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Белчин Гардън СПА хотел Хотел 29 от 35 в Боровец

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да
бар(ове): да
лоби бар: да

Под прохладната сянка в лятната градина ще се наслаждавате на плажа, минералния открит басейн и склоновете на Рила, почти целогодишно покрити със сняг. Освен невероятната гледка, на разположение е и богато меню с ястия от цял свят, класически италиански пици и барбекю на дървени въглища.

Открийте света на кулинарните удоволствия в нашия елегантен Ресторант „Белчин Гардън”. Основният ресторант е с модерен интериор и предлага интернационална кухня с внимателно селектирано от Главния готвач меню.

Луксозен и стилен бар, където нашите гости могат да се насладят на най-изискани и екзотични питиета от всички краища на света. Подходящо място както за бизнес срещи, така и за губене на време със семейство и приятели.

За онези от вас, които знаят как да се забавляват, микрофоните са включени и мониторите работят. Караоке бара на Белчин Гардън Хотел ви очаква с безброй песни и елегантна атмосфера за ценителите на добрия вкус във всичките му прояви.

Спасението от летните жеги е само едно – минерален басейн, спокойна обстановка, приятна музика и освежаваща напитка. В pool бара на СПА Хотел Белчин Гардън имате предлагаме всичко това наведнъж.

Хранене Снимки:

Белчин Гардън СПА хотел Белчин Гардън СПА хотел Белчин Гардън СПА хотел
 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG