Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1088)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Боровец Гардънс апартаменти ПМС Хотел 31 от 35 в Боровец

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Без такси за резервация. Безплатна анулация, освен за резервации в последния момент - проверете условията след избор на дати и услуги.

Резервирайте на най-добра цена!

Изпратете ни запитване през формата за резервация с период на престой, желано настаняване и брой хора - ще ви предложим най-добрата цена на пазара!

Без такси за резервация. Безплатна анулация, освен за резервации в последния момент - проверете условията след избор на дати и услуги.
Цената включва безплатно използване на: шезлонги.
Всички цени са за стая/апартамент на ден, Само настаняване база хранене.
Отстъпките за допълнителен човек са на база на цената на човек на редовно легло.
Използвайте формата за резервация на хотела, за да получите точна крайна цена за почивка за избрания от вас период, брой хора и стаи и включено хранене.
Редовните цени не са валидни по време на национални празници, Коледа и Нова Година!

Специални предложения - промоции и намаления за почивка / хотелско настаняване

обща информация:

Апартаментен комплекс Боровец Гардънс е новопостроен и модерен комплекс, разположен в стария център на Боровец, в началото на курорта. Комплексът предлага самостоятелни студия, едноспални и двуспални апартаменти с напълно оборудвани кухненски боксове.

Местоположение:

вижте картата

На пешеходно разстояние от главния кабинков лифт на 10 минути.

Адрес: Боровец 2010, България, Боровец

удобства в хотела:

всички удобства

Не се допускат домашни любимци.
Тихите часове са между 23:00 и 08:00 часа.
Безплатен Wi-Fi на рецепцията.

ЛОБИ БАР
Насладете се на питие в просторен лоби бар в модерната атмосфера.

рецепция: 24 часа

Стаи и настаняване:

детайли за стаята
студио Боровец Гардънс апартаменти ПМС - студио

В студиото могат удобно да се настанят 3 човека. Студиото се състои от коридор с място за съхранение, разтегателен диван, двойно легло. Напълно оборудван кухненски бокс с 2 керамични котлона, хладилник, електрическа кана, тостер, кафемашина, кабелна телевизия. Баня с душ тип тропически дъжд. Малък балкон предлага зелена гледка и чист въздух. Студиото е с централно отопление. Осигурени са памучно спално бельо и кърпи. Нови кърпи се предоставят в средата на седмицата. Ежедневно почистване (изпразване на кошчетата и тоалетна хартия вкл.)

повече

едноспален апартамент Боровец Гардънс апартаменти ПМС - едноспален апартамент

Апартаментът е просторен и е подходящ за настаняване на 4 човека.
Напълно оборудвана кухня, голям смарт телевизор, удобен диван, който се отваря до 150 см в комплект с 4,5 см матрак с мемори пяна ще завършат изживяването. Жилището е с централно отопление. Нови кърпи се предоставят в средата на седмицата. Ежедневно почистване (изпразване на кошчетата и тоалетна хартия вкл.)

повече

двуспален апартамент Боровец Гардънс апартаменти ПМС - двуспален апартамент

В апартамента удобно могат да се настанят 6 души. Апартаментът се състои от голям коридор с място за съхранение, всекидневна с разтегателен диван с горен матрак, маса за хранене за 4 души, напълно оборудвана кухня с кабелна телевизия, 2 керамични котлона, хладилник, тостер и чайник. 1 баня с вана и 1 отделна тоалетна. Две просторни двойни спални с двойно легло, достатъчно място за съхранение. Малък балкон разкрива прекрасна гледка към борова гора и планина. Апартаментът е с централно отопление. Осигурени са памучно спално бельо и кърпи. Нови кърпи се предоставят в средата на седмицата. Ежедневно почистване (изпразване на кошчетата и тоалетна хартия вкл.)

повече

luxury two bedroom apartment with two bathroom Боровец Гардънс апартаменти ПМС - luxury two bedroom apartment with two bathroom

Този прекрасен модерен апартамент в стил хижа побира удобно 6 души. Апартаментът се състои от дневна с отворен план, с ъглов разтегателен диван с горен матрак. Кабелна телевизия, маса за хранене за 6 души, напълно оборудван кухненски бокс, фурна, двоен керамичен котлон, хладилник с фризер, тостер, електрическа кана, кафе машина. 1 баня с душ тип тропически дъжд. Спалня с 2* единични легла гардероб и собствен санитарен възел. Уютен приятен балкон разкрива гледка към борови дървета. И двете спални имат достъп до балкона. Втора спалня с 2* единични легла и гардероб. Апартаментът разполага с централно отопление и троен стъклопакет навсякъде. Осигурени са памучно спално бельо и кърпи. Нови кърпи се предоставят в средата на седмицата. Ежедневно почистване (изпразване на кошчетата и тоалетна хартия вкл.)

повече

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG
 
cache load