Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1089)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Роял Плаза апартаменти ПМС Хотел 32 от 35 в Боровец

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Без такси за резервация. Безплатна анулация, освен за резервации в последния момент - проверете условията след избор на дати и услуги.

Резервирайте на най-добра цена!

Изпратете ни запитване през формата за резервация с период на престой, желано настаняване и брой хора - ще ви предложим най-добрата цена на пазара!

Без такси за резервация. Безплатна анулация, освен за резервации в последния момент - проверете условията след избор на дати и услуги.
Цената включва безплатно използване на: .
Всички цени са за стая/апартамент на ден, Само настаняване база хранене.
Отстъпките за допълнителен човек са на база на цената на човек на редовно легло.
Използвайте формата за резервация на хотела, за да получите точна крайна цена за почивка за избрания от вас период, брой хора и стаи и включено хранене.
Редовните цени не са валидни по време на национални празници, Коледа и Нова Година!

Специални предложения - промоции и намаления за почивка / хотелско настаняване

обща информация:

Четири етажната сграда в алпийски стил, заобиколена от вековна борова гора, предлага приятна атмосфера и първокласно обслужване през цялата година. Тризвездната категория на комплекса привлича гости от цял свят – с големите стаи, студия и апартаменти. Royal Plaza ви предоставя уютна и релаксираща атмосфера на комплекс с превъзходно качество.

Местоположение:

вижте картата

Комплексът е разположен в центъра на курорта Боровец (1300м надморска височина) и само на час път с кола от столицата – София. Този уникален комплекс се намира само на 50 метра от кабинковия лифт „Боровец – Ястребец”.

Адрес: Боровец 2010, България, Боровец

удобства в хотела:

всички удобства

рецепция: 24 часа

Стаи и настаняване:

детайли за стаята
студио Роял Плаза апартаменти ПМС - студио

В студиото удобно могат да се настанят 4 човека. Състои се от малък коридор с двуетажно легло, просторна всекидневна с двойно легло king size, маса за 4 души, плосък телевизор. Има и напълно оборудвана кухня с 2 котлона, хладилник, електрическа кана, тостер, микровълнова и фурна. Голяма баня с въздушна масажна вана. Студиата са с централно отопление. Осигурени са памучно спално бельо и кърпи. Пресни кърпи се предоставят в средата на седмицата. Ежедневно леко почистване (изпразване на кошчетата и доставка на тоалетна хартия вкл.)

повече

едноспален апартамент Роял Плаза апартаменти ПМС - едноспален апартамент

В апартамента удобно могат да се настанят 4 души. Състои се от малък коридор с място за съхранение, хол с разтегателен диван, кабелна телевизия. Интелигентна напълно оборудвана кухня с 2 котлона, фурна, хладилник, чайник, тостер и маса за хранене за 4 души. Просторна спалня с двойно легло king size, достатъчно място за съхранение. Баня с вана. Жилището е с централно отопление. Осигурени спално бельо и хавлии. Пресни кърпи се предоставят в средата на седмицата. Ежедневно леко почистване (изпразване на кошчетата и доставка на тоалетна хартия вкл.). Смяна на спалното бельо веднъж на 7 дни.

повече

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG
 
cache load