Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (802)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели във Велинград

Велинград - Почивка за уикенда

Не e случаен фактът, че града се слави като спа стoлица на Балканите. Тук ще имате възможността да се отдадете на пълен релакс и почивка, ще заредите себе си с много добро настроение и положителни емоции.

Велинград уикенд оферта - предложение за уикенда

Ден 1 - петък

Пристигане и настаняване в избрания от Вас хотел.
Ако имате желание да посетите интересни места от културен или исторически характер Ви препоръчваме Историческия музей в града или някои от църквите в района: „Св. Георги”, „Св. Троица” и храма „Св. Богородица”.

Ден 2 - събота

Закуска.
Най-голямата забележителност на града безспорно са лековитите му водни ресурси. Това, което не трябва да пропуснете да видите обаче са:
Клептуза - най-големият карстов извор в България, с капацитет 570л/с. Образува две красиви езера, които се оттичат в Чепинската река. На юг от карстовия извор се простират вечнозелени борови гори, превърнати в парк „Клептуза".
Крепостта Цепина: Намира се на 17 км. от Велинград в село Дорково, за времето си е била една от най-известните родопски крепости. На 18 км от Велинград се намира пещерата Лепеница - двуетажна, с подземна река и езера, дължината й е 1525 м. На 16 км западно от Велинград се намира планинският курорт Юндола.

Ден 3 - неделя

Закуска. Свободен предиобед. На обяд освобождаване на хотела.

Велинград - Хотели за уикенда

Показаните цени на хотели са за уикенд пакет за следващия уикенд с две нощувки (петък и събота) на двама възрастни в двойна стая.

 

Хотели във Велинград

Промоции във Велинград

Новини от Велинград

Велинград

 
BlogБлог на Pochivam.BG