Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Незабравка хотел Хотел 1 от 3 в Габрово

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

Главният готвач на ресторанта има дългогодишен професионален опит в кулинарното изкуство, ръководил е кухните на редица популярни заведения в столицата, неговите готварски умения са очаровали мнозина известни личности! Кулинарните му творби са истинска наслада за всички сетива – красиво подредени, ароматни и вкусни ястия, които ще ви връщат при нас отново и отново... 

В менюто ще намерите стандартни и нестандартни салати, съобразени и с най-изтънчения вкус, разнообразни супи и предястия, рибни и месни специалитети, овкусени с домашно приготвени сосове и поднесени с вкусна гарнитура, морски деликатеси, прясно изпечени хлебчета, разбит хайвер и маслинов пастет! 

Избирайте от богатото и разнообразно меню на ресторант Незабравка и задължително опитайте някой от фантастичните десерти, приготвени на място с много любов и въображение! 
А какво е едно истинско кулинарно изживяване без чаша ароматно вино? Ресторант Незабравка предлага богато разнообразие от качествени вина, достойни за всеки вкус и джоб, а прясно приготвената жива бира се слави с отличните си вкусови качества!
Пълноценната почивка е гарантирана, а цените в хотелски комплекс Незабравка - повече от неустоими...

Хранене Снимки:

Незабравка хотел Незабравка хотел
 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG