Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (774)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Девин

Девин - Почивка за уикенда

Уикенд прекаран в това живописно курортно градче ще Ви даде възможност да се откъснете от стреса и напрегнатото ежедневие в големия град,ще ви зареди с много положителни емоции и добро настроение и ще остави у Вас за дълго приятен спомен за наистина добре прекарана почивка.

Девин уикенд оферта - предложение за уикенда

Ден 1 петък

Пристигане и настаняване в избрания от Вас хотел.
В случай, че решите да прекарате свободното си време извън хотела Ви препоръчваме да си организирате една следобедна разходка и да посетите историческият музей на Девин, църквата „Св. Йоан Рилски”, Беденските минерални бани или архитектурно-етнографският резерват Широка Лъка, който е съвсем наблизо.

Ден 2- събота

Закуска.
Районът е изключително богат на природни обекти и забележителности- ждрела, пещери, скални образувания, защитени местности и природни резервати, това което Ви препоръчваме обезателно да посетите е :

Ягодинската пещера - бисера в короната на неповторимата родопска красота. Дълга е 10 км, пететажна, лабиринтна и пропастна. Електрическото осветление ефектно осветява причудливи образувания: драперии, цевични сталактити, пещерни бисери, "леопардовата" кожа,сталактони и много други.
Другия феномен на Триградското ждрело е пропастната пещера "Дяволското гърло", формирана вследствие пропадане на земните пластове. По изкопан тунел (150м) се стига до впечатляваща с размерите си зала на пещерата, която може да побере катедралата "Св. Ал. Невски". От залата, по виеща се стръмна циментова стълба се стига до естествения вход на пещерата.
При изкачване можете да наблюдавате един от най-високите подземни водопади в Европа (42м).
/При желание за посещение на пещерите Ви съветваме да се информирате за това дали не е необходимо предварително да заявите желанието си , тъй като много от тях имат по-специфичен начин на работа./

Ден 3- неделя

Закуска. Свободен предиобед. На обяд освобождаване на хотела.


Девин - Хотели за уикенда

Показаните цени на хотели са за уикенд пакет за следващия уикенд с две нощувки (петък и събота) на двама възрастни в двойна стая.

СПА Хотел Орфей, Девин паркинг в хотела ресторант в хотела Вътрешен или външен басеин  Спа център в хотела

СПА Хотел Орфей, Девин

разстояние до център: 590m
разстояние до летище: 85km to airport plovdiv

Посещението на нашият комплекс не е просто откъсване от градската суматоха и урбанизирано ежедневие, а едно магическо пътуване. Тук имате уникалната възможност да се насладите на дивната природа на Родопа планина, на изобилието от минерална вода, да вдишате кристално чистия въздух, аромата на диви цветя и билки, да вкусите неповторимете ястия и чудните български вина. Според легендата Орфей можел да свири толкова омайно на своята лира, че всички да притихват като омагьосани от звуците й. Именно тази магия се опитахме да принесем и ние тук, в нашият кмплекс, който е построен върху земята, в която той е живял... И се надяваме да сме успели!

повече за хотела
5
хотелски рейтинг 5  10 рейтинг:
Включена закуска
обща цена:
154 лв
резервирай
 

Хотели в Девин

Промоции в Девин

Новини от Девин

Девин

 
BlogБлог на Pochivam.BG