Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Mount Athos Resort Хотел 1 от 1 в

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Предвид големия брой ранни резервации, които получихме от началото на декември, ви съветваме да не изчаквате последния възможен момент за резервация - хотелът се заема бързо за големи периоди от лятото.

хранене:

Ресторант Akanthos

Ресторант Akanthos е основният ресторант на Mount Athos Resort – започнете деня си в изисканата му атмосфера с чаша ароматно кафе и богата закуска на шведска маса, а за вечеря се предлага кулинарно пътешествие около света с бюфет от разнообразни ястия, които поднасят апетитни изненади.

Не пропускайте да опитате Гръцката закуска със свежи местни продукти. Ако сте в настроение за Континентална или Английска закуска, те ви очакват всяка сутрин, заедно с много други вкусни предложения.
В Детския бюфет ще откриете любими храни за малките гости, а специалната Зона за здравословно хранене Ви поднася разнообразни нискокалорични и нискомаслени предложения.

За вечеря можете да се насладите на богат избор от средиземноморски ястия или да опитате различни кухни от целия свят, които регулярно се представят в ресторанта.Непременно си оставете място за десерт и пробвайте вкусните сладкиши, приготвени от шеф-сладкаря.

В часовете за вечеря се предлагат детски менюта и готвене на място. Докато се храните, на ваше разположение е и детският клуб на ресторанта, който осигурява забавления за деца над 3-годишна възраст.

Таверна Leuko Kochili

Таверна Leuko Kochili Ви очаква на няколко крачки от плажа със запленяваща гледка към Егейско море. Харесайте си маса, от която да ѝ се насладите и споделете прекрасни мигове, докато опитвате традиционни гръцки ястия от свежи местни продукти. Приятната гръцка музика и вечерната ни програма ще ви забавляват, докато се наслаждавате на автентичната атмосфера на Халкидики. От обяд до късно през нощта, таверната е мястото, което Ви предлага изключително гастрономично преживяване с традиционен гръцки привкус – насладете се на всяка хапка! Всеки ден в таверната се предлага Улов на деня – хванат всяка сутрин от рибарите на съседното пристанище.

Beach & Pool Bar Fusion

Beach & Pool Bar Fusion е разположен в зоната на басейните - перфектното място за освежаващи напитки и коктейли, както и за бързо похапване и салати. Можете да поръчате директно на плажа и да се насладите на вкусна и свежа храна в комфорта на Вашия шезлонг, докато гледате морето.Върнете се вечерта за още един от любимите Ви коктейли в приятната релаксираща атмосфера край басейна.

Хранене Снимки:

Mount Athos Resort Mount Athos Resort Mount Athos Resort Mount Athos Resort Mount Athos Resort Mount Athos Resort Mount Athos Resort Mount Athos Resort
 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG