Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Athos Palace Хотел 4 от 5 в

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Предвид големия брой ранни резервации, които получихме от началото на декември, ви съветваме да не изчаквате последния възможен момент за резервация - хотелът се заема бързо за големи периоди от лятото.

хранене:

ресторант(и): да
бар(ове): да
снек-бар: да
лоби бар: да
бар на басейна: да

Хотелът Athos Palace Hotel разполага с 3 ресторанта - основен, италиански, ресторант self service и механа Akroyiali.
Основният ресторант на хотел Athos Palace е стилен и комфортен, с просторна открита площ, отворен за закуска, обяд и вечеря предлагащ както традиционни гръцки така и международни специалитети. Ресторантът предлага специални ястия за деца, диабетици и вегетарианци. Dress Code Господата трябва да носят дълги панталони в ресторанта на хотела по време на вечерните часове.
Американският бар е основния бар на хотела Athos Palace, който се намира във фоайето и е идеалното място да се насладите на едно питие с приятели или семейството играейки билярд или просто да се отпуснете слушайки музика на живо. Той е с тераса с изглед към градините на хотела и живописната малка черква и предлага голямо разнообразие от коктейли и напитки.
Снек-бара е разположен край басейна и работи цял ден. Той е оживен и приятно място, където можете да носите бански костюм да се насладите на лека храна или закуска, разнообразие от сладоледи и коктейли, прясно изцедени портокалови сокове или кафе по ваш избор.
Механата Akroyiali отговаря на името си като буквално се намира на плажа върху дървена палуба, в непосредствена близост до морето. Комбинацията от син с бял цвят и свещи е гледка спираща дъха. В механата можете да опитате прясна риба и морски дарове, традиционни гръцки ястия , отбрани вина и др.

Хранене Снимки:

Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace Athos Palace
 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG