Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Pallini Beach Hotel Хотел 3 от 5 в

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Предвид големия брой ранни резервации, които получихме от началото на декември, ви съветваме да не изчаквате последния възможен момент за резервация - хотелът се заема бързо за големи периоди от лятото.

хранене:

ресторант(и): да
бар(ове): да
снек-бар: да
бар на басейна: да

В основния ресторант Палини можете да се насладите на гръцки и международни ястия. Готвачите подготовят различна шведска маса всеки ден, за да задоволят всички вкусове, като използват само най-пресните продукти от градините на комплекса и създадават избор от топли и студени ястия, салати, сладкиши и пресни плодове. Ресторантът предлага и специални детски менюта и ястия за вегетарианци и диабетици. Основният ресторант е с изглед към басейна и Егейско море.
В механа Akroyiali можете да опитате вкусни прясна риба и морски дарове, традиционни гръцки ястия, отбрани вина и др.
Il Basilico Italian Trattoria е а-ла-карт ресторант, който ви кани да опитате и насладите на традиционни италиански специалитети. Гурме италиански ястия, придружени от изтънчени вина в романтична атмосфера на свещи с пиано музика на живо.
Ресторант Self Service е лесно решение за обяд или закуска на плажа. Намира се на брега на морето, а посетителите могат да изберат от разнообразни традиционни гръцки и международни ястия.
Пиано бар Sunflower е стилен бар с пиано музика на живо всяка вечер и е чудесно място за питие преди вечеря или аперитив.
Снек-барът се намира в непосредствена близост до открития басейн и е перфектно място за питие, кафе или лека закуска.

Хранене Снимки:

Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel Pallini Beach Hotel
 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG