Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Theophano Imperial Palace Хотел 2 от 5 в

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Предвид големия брой ранни резервации, които получихме от началото на декември, ви съветваме да не изчаквате последния възможен момент за резервация - хотелът се заема бързо за големи периоди от лятото.

хранене:

ресторант(и): да
бар(ове): да
снек-бар: да
лоби бар: да
бар на басейна: да

Отлични условия за хранене във всеки един от ресторантите на Теофано Империал Палас, където гостите ще открият кулинарния опит и уникалното качество с грижа и внимание към всеки гост.
Използвайки само най-пресните местни съставки, гостите могат да опитат традиционни гръцки и международни ястия, като преди или след вечеря те разполагат с набор от възможности за напитки и коктейли, при които всеки ще открие нещо за своите вкусове и предпочитания.

В основния ресторант гостите могат да се насладят на международната и средиземноморската кухня. Ресторантът разполага с открита тераса, с изглед към градините, а любезния персонал и менютата на бюфет ще ви очароват ден след ден. Бюфетът включва и специално меню за деца, ястия за диабетици и вегетарианци.

Италианският ресторант Trattoria "Il Basilico" се сервират добре познати традиционни италиански ястия, както и домашно изпечена пица и разнообразие от тестени изделия, Il Basilico е чудесно място за цялото семейство, вечери с пиано музика на живо и с избор от хубаво вино.

Porphyra пиано бар е идеалното място за една спокойна вечер с богат избор от изискани вина и шампанско и с прекрасна гледка към градината.

Ресторант Cellini е гурме ресторант в атмосфера на елегантност и предлага международна гурме кухня. С изглед към вечнозелените борови гори и Средиземно море Cellini е прекрасен ресторант за тиха вечеря на свещи.

Хранене Снимки:

Theophano Imperial Palace Theophano Imperial Palace Theophano Imperial Palace Theophano Imperial Palace Theophano Imperial Palace Theophano Imperial Palace

КОМЕНТАРИ ОТ ПОСЕТИТЕЛИ

+ Коментар от
09.09.2017 10:31

Вид пътуващ/и:
двойка на почивка

: 3 от 5: 3 от 5: 3 от 5 | 3 от 5

Theophano Imperial Palace

За хора, търсещи като нас преди всичко почивка, силната музика/ ако изобщо може да се нарече така/ през 2/3 от престоя ни се превърна в терор, който засенчи всички останали прекрасни фактори, предоставени от хотела. Доколкото знаем, дори в прочути ...

Виж целия коментар

всички коментари

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG