Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Комплекс Дюлгерите Хотел 1 от 3 в Копривщица

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да

Мюзик Ресторант „Дюлгерите” е част от комплекс „Дюлгерите”. Ресторантът предлага богато меню подготвено с подкрепата на верига ресторанти „Нарру”. За стила и местоположението на Мюзик Ресторант „Дюлгерите” са подбрани традиционни ястия от избрани продукти характерни за района на Копривщица, както и класически специалитети от европейска и азиатска кухня.

Мюзик Ресторант Дюлгерите е от нов тип за гр. Копривщица, разполага с 60 места, проектор и плазмен телевизор. Подходящо място за организиране на различни тържества, детски рожденни дни, чествания, юбилеи, фирмени банкети. Търговската зала в ресторанта мое да бъде използвана за бизнес срещи и конференции, тим-билдинг и други. Мюзик Ресторант „Дюлгерите” може да превърне и Вашия сватбен ден в незабравимо преживяване, с проятната си атмосфера и обслужване. .

Мюзик Ресторант „Дюлгерите” вече разполага и с лятна градина. Тук можете да се насладите на спокойствие и свежест в летните месеци близо до реката докато децата Ви играят в специалния детски кът. .

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG