Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (756)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Ловеч

Ловеч е разположен в предпланински район, на двата бряга на река Осъм. Намира се на границата между Дунавската равнина и старопланинския Предбалкан. На 150 км югозападно се намира столицата София. Ловеч представлява един своеобразен баланс между планинския и равнинния релеф. На изток е обграден от 250-метрово плато, върху което се намира паркът „Стратеш“, завършващо с архитектурно историческия резерват „Вароша“ на юг, живописно заобиколен от хълма „Хисаря“ и парка „Баш Бунар“. Северозападната част на града плавно се спуска към равнинния релеф на съседната община Плевен. Средната надморска височина на Ловеч е 200 м.

Препоръчани хотели в Ловеч

Хотел Президиум Палас, Ловеч

4 звезди Хотел Хотел Президиум Палас, Ловеч

Хотелът предлага целогодишно луксозна, уютна и спокойна атмосфера за активна почивка, бизнес и делови срещи. Комфортната обстановка отговаря на европейските тенденции в туристическото предлагане.

Дв. стая: 90лв резервирай повече

Хотел Лиани, Ловеч

3 звезди Хотел Хотел Лиани, Ловеч

Когато го създавахме, вложихме в него цялото си сърце, любов и всеотдайност. Основната ни грижа е тук всеки да се почувства специален. Искрено се надяваме, че ще отговорим на Вашите изисквания.

Дв. стая: - резервирай повече

Хотели в Ловеч - предложения за хотелско настаняване

име на хотела
рейтинг
ЕД
ДВДВ
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Всички хотели в Ловеч - намери хотел на картата

 
 
BlogБлог на Pochivam.BG