Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (903)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Лозенец

Лозенец - Ресторанти и заведения

Лозенец е малък морски курорт, но кипящ нощен живот тук не липсва.Най-известните заведения са Alcohol”, “By the Way”, “360 градуса”. Заради комбинацията от вълнуващи изживявания и активни нощни емоции, Лозенец е предпочитано място за младежи от България и чужбина. Близките курорти Китен и Приморско предлагат още повече възможности за луди купони в горещите летни нощи.
Макар че Лозенец е малък курорт, нощният живот тук е много динамичен. Емблематични са заведения като „Alcohol”, “By the Way”, “360 градуса”, в които купонът тече буквално 24 часа. Заради комбинацията от екстремни изживявания и активни нощни емоции, Лозенец е предпочитано място от младите летовници, но и по-улегналите ще релаксират на спокойствие, без да изпитват смущение от непрестанните парти маратони.
Като цяло Лозенец е едно от местата, на които можете да лежите на златистите плажове и да се отпуснете в уютен хотел, а на следващия ден да сърфирате по вълните и да се втурнете в щуро приключение сред дивата природа. Лозенец ви предлага всичко, от което имате нужда – спокойствие или екстремни емоции, а приятният престой ви е гарантиран.

Ресторанти и заведения в Лозенец

 
read /usr/hosting/sofiahotels-bg/sofiahotels.bg/cached_pages/e720f339bb33dadf97837baf96490f21