Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотел Мелник Хотел 1 от 5 в Мелник

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да
лоби бар: да

Заведения

Ресторант „Мелник”

Големи панорамни стъкла с гледка към Мелник и пясъчните пирамиди, мека слънчева светлина през деня и чарът на най - малкото градче вечер, Ви карат да се чувствате добре в изтънчената атмосфера на ресторант „Мелник”. Изграден на две нива, ресторантът е издържан в модерен стил с традиционни елементи от българския бит, допълнени от уникална колекция ловни трофеи. Капацитетът на ресторанта е 120 места, а на терасата към него – 70 места. Тук освен на традиционни гозби и специалитети, Вие можете да се насладите на богата селекция от местни и вносни вина.

Винарна

Винарната на хотел „Мелник” е изградена по подобие на автентичните мелнишки изби. Тя е разположена в своеобразно подземие, издълбано в пясъчните пирамиди. Потопени в атмосферата на традиционните български бит и култура, тук Вие можете да дегустирате разнообразна селекция от местни бели и червени вина. Винарната предлага и прочутото вино „широка мелнишка лоза”. Този сорт грозде е внесен от Сирия през 16в. и вирее само в мелнишкия регион. „Широка мелнишка лоза” е специфичен сорт, благодарение на който се получава леко и тръпчиво червено вино. То векове наред привлича туристи и любители на вината от цял свят.

Лоби бар

Лоби барът на хотел „Мелник” ще Ви пренесе в уютна обстановка с удобни меки мебели, приглушена светлина и репродукции на световно известни картини. Тук ще можете да релаксирате, наслаждавайки се на любимите си класически коктейли и на богато разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

Хранене Снимки:

Хотел Мелник Хотел Мелник Хотел Мелник
 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG