Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Биляна Бийч Хотел / само за възрастни 16+/ Хотел 16 от 18 в Несебър

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

Уютният All Inclusive ресторант на Bilyana Beach Hotel и вкусната храна са несъмнено част от нещата, с които се гордеем. Да, още с влизането Ви грабва аромата на вкусна храна. Залата е просторна, а интериора добавя чувство за уют и комфорт – много е приятно! Близо сте до морския бряг и можете да изпиете сутрешното си кафе спокойно, защото лесно ще стигнете до плажа. На обяд пък можете да хапнете вкусно и прясно приготвено ястие, а вечерята ще ви плени с качество, стил и изисканост.

Тук трябва да отбележим, че всеки ден храната е различна и току-що приготвена. Всеки пакет за нощувка е в All Inclusive вариант.

Кулинарно безупречна и майсторски приготвена от професионалистите ни, храната в ресторанта на Bilyana Beach Hotel ще Ви остави неповторимия си вкус дълго време. Традиционни и нестандартни кулинарни шедьоври Ви очакват. Обещаваме Ви едно незабравимо кулинарно пътешествие. Така, че качете се на кораба, управляван от нашите готвачи и акустирайте в еуфорията на вкусовата наслада. Позволете си това незабравимо пътешествие в ресторанта на Bilyana Beach Hotel.

Уютната и приятна атмосфера ще Ви помогнат да прекарате вечерите си заедно на спокойствие, придружени от любимите си хора или колеги. Ще бъдете качествено и любезно обслужен. Разчитайте на персоналът, които ще Ви посрещне с усмивка и ще отговори на въпросите Ви, ако имате такива. Приятната атмосфера и вкусната храна ще Ви накарат да се поглезите.

Храната е прясна и внимателно подбрана ежедневно. Разнообразно меню, съобразено със стандартите на всеки наш посетител и безкомпромисно качество са нещата, които несъмнено ще получите в ресторанта на хотела ни. Изпитайте това блаженство от вкусове и се отдайте на изкушението от различни вкусотии, които ще намерите всеки ден в ресторанта на Bilyana Beach Hotel. Свежи, сочни и прясно приготвени специално за Вас.

Просторът на залата, модерния интериор е идеалното място за сутрешни разговори, вкусен обяд и дълга романтична вечеря. Бъдете спокойни, защото ще се чувствате страхотно и ще похапнете вкусна храна, отличаваща се със стил и качество.

Хранене Снимки:

Биляна Бийч Хотел / само за възрастни 16+/ Биляна Бийч Хотел / само за възрастни 16+/ Биляна Бийч Хотел / само за възрастни 16+/ Биляна Бийч Хотел / само за възрастни 16+/ Биляна Бийч Хотел / само за възрастни 16+/
 

Хотели в Боровец

Боровец

Места за посещение в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG