Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотелски комплекс Сънсет Ризорт Хотел 5 от 17 в Поморие

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да, 6
бар(ове): да
снек-бар: да
лоби бар: да
бар на басейна: да

Ресторанти и Барове

Сънсет Ризорт Ви предлага голямо разнообразие от ресторанти и барове - за всеки гост подходяща атмосфера, вкусна кухня и отбрани питиета. На територията на хотелския комплекс са разположени общо 4 основни (бюфетни) ресторанта; 5 а ла картни ресторанта с различен тип кухня - френска, италианска, азиатска, рибни специалитети, грилхаус; както и 4 лоби бара, 2 външни бара, витамин бар, пиано и нощен бар, Виенска сладкарница, Сънсет Кафе.

ГРИЛХАУС

Грил-ресторантът се намира в апартхотел Алфа, с изглед от една страна към морския бряг и от друга - към басейните. Разполага със зала за хранене на две нива и с тераса. Дизайнът е тип Азия, изчистен и модерен, в свежи и приятни тонове. Този ресторант предлага дневно меню, включващо грил специалитети. Отворен е за гостите записали all inclusive, така и за всички останали.

ВЕНЕЦИЯ

Италианският ресторант е разположен в апартхотел Ета до плажната алея. Обзавеждането на залата за хранене е решено в топли, средиземноморски тонове; в изискана и приятна атмосфера можете да се насладите на вкусни блюда по италиански рецепти в съчетание с отлежали вина.

МЕДИТЕРАНЕО

Разположен в една от крайбрежните вили на Сънсет Ризорт, ресторант Медитеранео Ви предлага богат избор на морски и рибни деликатеси, както и отбрани алкохолни напитки и вина. Състои се от ефектно обзаведена вътрешна зала за хранене и тераса с морски изглед.

АЗИЯ

В апартхотел Делта 1 се намира азиатският ресторант на Сънсет Ризорт, който предлага специално подбрано меню със суши и морски специалитети - едно по-различно преживяване за Вас, в приятна атмосфера и обслужване на ниво.

БОХЕМИ

Френският ресторант Бохеми се намира в апартхотел Сигма на ниво партер, в близост до основен ресторант Смарагд. Елегантната му зала за хранене е с капацитет до 35 места, а терасата - 10.

 

Хотели в Боровец

Боровец

Места за посещение в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG