Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (613)

Празници и събития

Промоции в България (1590)

Празнични пакети - резервирай хотел за празника

Хотелски пакети за Нова Година, Коледа, Великден, Майски празници

Празнични предложения от над 500 хотели в България за почивка за Нова Година, Коледа, Великден, Майски празници, септемврийските празници, студентски празник (8 декември), Свети Валентин.

Свети Валентин

Предложения за Свети Валентин 2015

Свети ВалентинС какво ще изненадате любимия човек за 14 Февруари 2015? Предложения за ваканция Свети Валентин 2015 и съвети къде да отидем за романтично изкарване на празника!

23 Предложения за Свети Валентин 2015: Свети Валентин в Златни Пясъци (1 Хотели) | Свети Валентин в Сандански (3 Хотели) | Свети Валентин в Пловдив (1 Хотели) | Свети Валентин във Велико Търново (1 Хотели) | Свети Валентин в Свети Константин и Елена (1 Хотели) | Свети Валентин в Девин (1 Хотели) | Свети Валентин в Банско (3 Хотели) | Свети Валентин в Долна Баня (1 Хотели) | Свети Валентин в Кюстендил (1 Хотели) | Свети Валентин в Бургас (1 Хотели) | Свети Валентин в Пампорово (1 Хотели) | Свети Валентин в Боровец (2 Хотели) | Свети Валентин в Арбанаси (1 Хотели) | Свети Валентин във Велинград (3 Хотели) | Свети Валентин в Правец (1 Хотели) | Свети Валентин в Хисаря (1 Хотели) | 

3 март

Предложения за 3 март 2015

3 март3 март 2015 - предоставя няколко почивни дни за ски или сноуборд почивка или отдих в някой от множеството спа хотели в България. Избрали сме за вас над 50 предложения за почивка за 3 март 2015 в цяла България - Банско, Боровец, Пампорово, Велинград, Сандански, Девин, Хисаря.

8 март

Предложения за 8 март 2015

8 март

Великден

Предложения за Великден 2015

ВеликденВеликден 2015 - Великденски промоции за почивка в България, отстъпки, намаления. Идеи за Великденска почивка на море, на планина или спа.

1 май

Предложения за Майски празници 2015

1 май1 май е сред любимите български празници през пролетта, заедно с Гергьовден, Великден и 24 май. През 2015 почивката за 1 май се съчетава с тази за Гергьовден и се получават 6 дни - което ни предоставя чудесна възможност да запълним почивните дни с пълноценен отдих извън града в българските спа и планински курорти или на море. Предлагаме ви избрани пакети за почивка за майските празници от всички хотели в България.

6 септември

Предложения за 6 септември 2015

6 септемвриДенят на Съединението 6 септември през 2015 година е неделя, което ни позволява да прекараме един обикновен уикенд от 2 почивни дни извън града. Ако все още се чудите къде да прекарате двата почивни за 6 септември 2015, тук може да разгледате най-богатия избор от предложения от хотелите за почивка.

22 септември

Предложения за 22 септември 2015

22 септемвриПрез 2015 година за 22 септември има 4 почивни дни, които можем да прекараме в пълноценна есенна почивка . Предлагаме ви над 50 специални предложения за почивка за 22 септември 2015.

Коледа

Предложения за Коледа 2015

КоледаПразнични предложения за Коледа 2015 от над 100 хотела в България. Пакети за почивка за Коледа в България, директна резервация на хотел в България за Коледните празници. Коледа е традиционен семеен празник, който може да празнуваме вкъщи, но може и да се доверим заедно с цялото семейство на гостоприемството на някои от множеството комфортни хотели в България.

Нова година

Предложения за Нова Година 2016

Нова годинаПакети за почивка за Нова година 2016 в България. Предложения за Нова година от над 400 хотела в България - избери хотел и резервирай за 5 минути.

24 май

24 май е един от най-светлите празници през годината. Почивните дни около 24 май, Денят на Българската писменост, култура, образование, са изпълнени с пролетни емоции, но са и предвестник на летните отпуски - времето е подходящо както за планински туризъм, така и за ранна почивка на море. За 24 май много от нас избират българските спа курорти, в които могат да се съчетаят отпускащи спа процедури и удоволствието на минералните басейни с разходки сред разбудилата се природа. Предлагаме ви и

8 декември - студентски празник

Студентският празник се чества в България на 8 декември - деня на Климент Охридски, считан за един от покровителите на българското висше образование. Като неучебен ден, 8 декември е незабравим за цял живот ден за празник с колегите и за организиране на нощни купони или неколкодневни почивки извън града с колегите от потока или групата.

Абитуриентски балове

Абитуриентският бал е уникално събитие, случващо се веднъж в живота, което трябва да бъде отпразнувано по начин, който никога няма да забравим. Изборът да отпразнуваме абитуриентския си бал с екскурзия със съучениците в България или чужбина го прави още по-незабравим празник. За абитуриентските балове множество хотели в цяла България предлагат изключително изгодни условия на настаняване и множество екстри и допълнителни услуги, с които да се поглезите на празника.

Гергьовден

Гергьовден е сред любимите български празници през пролетта. Месец май е сред най-приятните за почивка сред зеленината на планината, на българското черноморие или в българските спа курорти. Предлагаме ви избрани Промо пакети за почивка за Гергьовден от всички хотелски комплекси в България.