Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (613)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (1645)

Препоръчани хотели в Гърция

Празнични пакети - резервирай хотел за празника

Хотелски пакети за Нова Година, Коледа, Великден, Майски празници

Празнични предложения от над 500 хотели в България за почивка за Нова Година, Коледа, Великден, Майски празници, септемврийските празници, студентски празник (8 декември), Свети Валентин.

8 март

Предложения за 8 март 2015

8 март

Великден

Предложения за Великден 2015

ВеликденВеликден 2015 - Великденски промоции за почивка в България, отстъпки, намаления. Идеи за Великденска почивка на море, на планина или спа.

8 Предложения за Великден 2015: Великден в Боровец (1 Хотели) | Великден в Банско (2 Хотели) | Великден във Велико Търново (1 Хотели) | Великден в Поморие (1 Хотели) | Великден във Велинград (2 Хотели) | 

1 май

Предложения за Майски празници 2015

1 май1 май е сред любимите български празници през пролетта, заедно с Гергьовден, Великден и 24 май. През 2015 почивката за 1 май се съчетава с тази за Гергьовден и се получават 6 дни - което ни предоставя чудесна възможност да запълним почивните дни с пълноценен отдих извън града в българските спа и планински курорти или на море. Предлагаме ви избрани пакети за почивка за майските празници от всички хотели в България.

1 Предложения за Майски празници 2015: 1 май в Слънчев Бряг (1 Хотели) | 

6 септември

Предложения за 6 септември 2015

6 септемвриДенят на Съединението 6 септември през 2015 година е неделя, което ни позволява да прекараме един обикновен уикенд от 2 почивни дни извън града. Ако все още се чудите къде да прекарате двата почивни за 6 септември 2015, тук може да разгледате най-богатия избор от предложения от хотелите за почивка.

22 септември

Предложения за 22 септември 2015

22 септемвриПрез 2015 година за 22 септември има 4 почивни дни, които можем да прекараме в пълноценна есенна почивка . Предлагаме ви над 50 специални предложения за почивка за 22 септември 2015.

Коледа

Предложения за Коледа 2015

КоледаПразнични предложения за Коледа 2015 от над 100 хотела в България. Пакети за почивка за Коледа в България, директна резервация на хотел в България за Коледните празници. Коледа е традиционен семеен празник, който може да празнуваме вкъщи, но може и да се доверим заедно с цялото семейство на гостоприемството на някои от множеството комфортни хотели в България.

Нова година

Предложения за Нова Година 2016

Нова годинаПакети за почивка за Нова година 2016 в България. Предложения за Нова година от над 400 хотела в България - избери хотел и резервирай за 5 минути.

24 май

24 май е един от най-светлите празници през годината. Почивните дни около 24 май, Денят на Българската писменост, култура, образование, са изпълнени с пролетни емоции, но са и предвестник на летните отпуски - времето е подходящо както за планински туризъм, така и за ранна почивка на море. За 24 май много от нас избират българските спа курорти, в които могат да се съчетаят отпускащи спа процедури и удоволствието на минералните басейни с разходки сред разбудилата се природа. Предлагаме ви и

3 март

3 март - националния празник на България - предоставя няколко почивни дни за ски почивка или отдих в някой от множеството спа хотели в България. Избрали сме за вас над 50 предложения за почивка за 3 март 2015 в цяла България.

8 декември - студентски празник

Студентският празник се чества в България на 8 декември - деня на Климент Охридски, считан за един от покровителите на българското висше образование. Като неучебен ден, 8 декември е незабравим за цял живот ден за празник с колегите и за организиране на нощни купони или неколкодневни почивки извън града с колегите от потока или групата.

Абитуриентски балове

Абитуриентският бал е уникално събитие, случващо се веднъж в живота, което трябва да бъде отпразнувано по начин, който никога няма да забравим. Изборът да отпразнуваме абитуриентския си бал с екскурзия със съучениците в България или чужбина го прави още по-незабравим празник. За абитуриентските балове множество хотели в цяла България предлагат изключително изгодни условия на настаняване и множество екстри и допълнителни услуги, с които да се поглезите на празника.

Гергьовден

Гергьовден е сред любимите български празници през пролетта. Месец май е сред най-приятните за почивка сред зеленината на планината, на българското черноморие или в българските спа курорти. Предлагаме ви избрани Промо пакети за почивка за Гергьовден от всички хотелски комплекси в България.

Свети Валентин

Празнувайте месеца на любовта в България- Свети Валентин, 14ти февруари и различните форми на любовта с ваканционни предложения за пакети в Банско, Боровец, Пампорово, Велинград, Пловдив...От България с любов!