Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (829)

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (2314)

Препоръчани хотели в Гърция

Разбулената тайна на 5 СПА процедури, които обичаме

Анита Валентинова, 16.02.2011

Независимо дали желаете да изберете за себе си СПА процедура или търсите перфектния подарък за жена си или гаджето доста пъти често Ви се случва да не знаете какво точно ще получите в замяна на предварително запазената СПА глезотийка.

Всеки заслужава СПА процедура или СПА уикенд, но доста ентусиасти заключават, че индивидуалните цени на процедурите оскъпяват съответната ваканция. Ето защо е препоръчително да изберете предварително изготвен пакет с включени СПА процедури и други екстри.

Масаж

Почти всеки знае какво е масажът и защо се прилага, но много хора не са сигурни за детайлите. Събличаме ли се напълно или оставаме по бельо? Мъж или жена масажист? Има много въпросителни, които възникват в съзнанието ни и ни пречат да си подарим един лесно достъпен и възстановяващ силите СПА масаж. Ако резервирате масаж за около 30 минути, то масажистът ще прекара това време да се фокусира върху определена област на тялото като гърба Ви. Ето защо трябва поне един час, за да извлечете максимума от масажа.

Боди рапинг

Боди рапингът започва с лека ексфолиация на кожата и нежен масаж преди да Ви бъде поставена маска на тялото. Боди рапингът е детоксикираща процедура за кожата. СПА експертът може да постави козметичен продукт от глина, водорасли или друг продукт, за да се абсорбира хубаво в кожата Ви. Съответната смес ще бъде така приложена към тялото Ви, че да позволи прочистване на замърсените кожни клетки. Ако Ви допада идеята да сте буквално ‘опаковани’ като мумия, то ще се влюбите в отпускащия тялото и съзнанието рапинг. След като веднъж сте били опаковани, то трябва да релаксирате около 15-20 минути преди СПА специалистът да отстрани съответната смес. След това ще се насладите на един затоплящ тялото душ. Най-накрая кожата Ви ще бъде покрита с подхранващ крем и ще усетите върховното чувство на релаксация.

Масаж с горещи вулканични камъни

Ако чувствате мускулите си изморени, имате болен гръб или друга специфична болежка, то със сигурност ще се насладите на масажа с вулканични камъни. Камъните, които се изваждат от топла вода, са покрити с ароматни масла. Те се поставят внимателно на специфични части на тялото ви. Тези камъни притискат определени точки на тялото и по този начин стимулират релаксацията. Съответно СПА специалистът може да върти в кръг камъните от горещи до по-топли. По този начин Вие получавате общо облекчаване в съответната проблемна област. Процедурите с горещи вулканични камъни често се комбинират с масаж, който отпуска изцяло мускулите. Масажите с вулканични камъни са особено подходящи за атлети.

Боди Скраб

Ексфолирането е много важно за блестящата от здраве кожа. Боди Скрабът, както още е известно ексфолирането, кара кожата буквално да засияе в резултат на множеството различни съставки. Два широко разпространени продукта за ексфолиация са захарта и солта, но Вашата процедура може да включва комбинация от съставки, които премахват мъртвите клетки от кожата. Ексфолиацията не само премахва мъртвите клетки от кожата, но и подобрява циркулацията на кръвта в тялото.

Вие се отпускате спокойно на леглото, докато СПА специалист нежно минава кожата Ви със съответния ексфолиращ продукт. Ако не се чувствате комфортно от приложения натиск, то не се притеснявайте да сигнализирате, за да откриете най-доброто за Вас. След като тялото Ви е покрито с продукта ще бъдете покрити с кърпа и след това скрабът ще бъде внимателно отстранен с топла вода. Черешката на тортата е хидратиращия крем, който ще бъде нанесен на цялото тяло. Резултат- кожата сияе като никога до сега!

Процедури за лице

В момента на пазара се предлагат не една или две процедури за лице. Обикновено най-изчерпателният списък е на процедурите за лице. От процедури за лице за лечение на акне до такива против стареене или за сияйна кожа, Вашата кожа ще се наслади да свежи плодови или зеленчукови съставки или на възстановяващи морски водорасли. Най-правилното решение е да обсъдите със специалист коя е най-добрата процедура за Вашата кожа. Козметикът ще почисти, ексфолира лицето Ви, ще сложи маска и ще Ви нанесе подхранващ крем, докато Вие си лежите спокойно и релаксирате.

Нека изберем най-добрият СПА пакет за Вас