Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотел Сириус Бийч Хотел 11 от 16 в Свети Константин и Елена

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да
бар(ове): да
лоби бар: да
бар на басейна: да

Ресторанти & Барове

Основен ресторант

Основният ресторант в комплекс Sirius Beach разполага с 200 места вътре и 200 места на терасата. Намира се точно над морските вълни, но освен с прекрасната гледка към залива, той впечатлява и с елегантния си дизайн. През лятото ресторантът предлага открит бюфет с изискани български и международни ястия, както и алкохолни и безалкохолни напитки за гостите на хотела. Предлага се и провеждане сватби.

Лоби бар

Лоби барът на хотел Sirius Beach впечатлява със своята стилна атмосфера - приятно място за кафе, питие, среща с приятели или бизнес среща. Лоби барът има капацитет от 60 места и предлага голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, леки закуски и десерти. Това е идеалното място да се отпуснете, докато се наслаждавате на любимата си напитка в елегантна и все пак неофициална обстановка.
Работно време: 08.00 - 24.00 часа.
Работни дни: 365.

Скай бар

Той се намира на 9-ия етаж на хотела и разполага с 80 места вътре, плюс 90 места на открито. От красивата тераса, следваща овалната форма на сградата на хотела, можете да се наслаждавате на незабравим 360-градусов панорамен изглед към морето и неговите брегове. Това е идеалното място за романтични срещи или просто за моменти, в които да изпитате усещането за свобода и красота.

През нощта осветлението в целия курортен комплекс и звездното небе допринасят за уюта на бара и за повишаването на настроението ви. Тук можете да се насладите на разнообразие от екзотични коктейли за ценители.

Скай бар в хотел Sirius Beach предлага и организира частни партита, рождени и имени дни, коктейли и всякакви други видове събития.

Кораба

Корабът "Сириус" хвърля котва през 1991 г. и оттогава е посещаван целогодишно от местните жители и чуждестранните гости. Разположен е на самия плаж във фрегата в стил XIII век с четири палуби, 150 вътрешни и 100 места на открито. Има репутацията на един от най-старите и класни рибни ресторанти в близост до Варна.

Интериорът на кораба се състои от две нива, на които се намират четирите зали за хранене и барът с тъмни дървени мебели, морски карти и фенери. Резултатът е хармонично съчетание на исторически чар и съвременна изтънченост. Веднъж влязъл, човек получава впечатлението, че се намира на плаващ кораб. "Екипажът", облечен в моряшки униформи, помага за затвърждаване илюзията. Външната палуба и двете тераси осигуряват несравнима гледка към бреговата линия и лазурното Черно море, както и кулинарни приключения под открито небе. Менюто е комбинация от морски дарове, прясна риба, приготвена на скара, и различни рибни предястия. Ресторантът предлага най-добрите български вина, както и известните френски вина от Бордо, италиански, испански и дори новозеландски вина.

 

Хотели в Боровец

Боровец

Места за посещение в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG