Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотелски комплекс Данубе Хотел 2 от 2 в Силистра

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

забавление:

Хотелски комплекс „Данубе” разполага със собствен туристически кораб. Плавателният съд е изцяло ремонтиран и обновен през 2007година (двигатели, палуба и пасажерски помещения, кухненски блок и санитарни помещения). Корабът „Данубе” е сертифициран с капацитет 100 места.
В луксозна обстановка и с отличен екипаж, гостите на хотела имат възможност да се насладят на атрактивни туристически круизи по река Дунав и островите в акваторията на пристанище Силистра. По индивидуална заявка на клиентите се организират обеди и вечери по реката, отбелязване на лични празници, Венециански вечери, създаващи отлично настроение и романтика сред река Дунав.
Корабът „Данубе” извършва и рейсове до рибната база на хотелски комплекс „Дунавска перла”, намираща се в село Попина. Това е чудесна възможност за отмора в кокетен малък хотел, изграден на брега на река Дунав. В уютния ресторант може да се насладите на умението на майсторите готвачи в приготвянето на вкусни ястия – дар от Дунава и да релаксирате край красивия басейн на хотела.

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG