Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотелски комплекс Данубе Хотел 2 от 2 в Силистра

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

Ресторанти и барове

Ресторант Данубе

Основният ресторант Danube се простира на 274 кв. м площ на първия етаж и има връзка с рецепцията на хотела, лятната тераса и Виенската сладкарница. Заведението е със 160 седящи места и допълнителен капацитет от 70 места на покритата лятна тераса, с излаз към оживената централна пешеходна зона на Силистра. Подвижни врати приобщават две странични зали с по 40 места към ресторант Danube. Тези интериорни решения го правят еднакво удобен за семейни и организирани тържества, а така също за конгресни мероприятия. Ресторантът предлага специалитети от европейската кухня на страните по поречието на река Дунав, традиционни български блюда и рибни специалитети.

Ресторант Панорама

Кулинарни изкушения от риба и от меса на скара включва менюто на втория по големина в хотелския комплекс ресторант Панорама. Това разнообразие е осигурено посредством собствена рибна база на брега на реката в село Попина. Ресторант Панорама е ситуиран на шестия етаж с площ от 235 кв. м и 90 седящи места. Откритата лятна тераса открива живописен изглед към река Дунав и към старинната градска част.

Кафе Виена

Във Виенската сладкарница на първия етаж гости и посетители ще открият традиционни за държавите по поречието на Дунав сладкиши, приготвени на място и сладкарски изделия и богато зареден бар.

Хранене Снимки:

Хотелски комплекс Данубе - Vienna Conditorei Хотелски комплекс Данубе - Vienna Conditorei Хотелски комплекс Данубе - “Danube” Restaurant Хотелски комплекс Данубе - “Panorama” Restaurant Хотелски комплекс Данубе - “Panorama” Restaurant
 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG