Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотел Планета Хотел 3 от 133 в Слънчев Бряг

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да
бар(ове): да
снек-бар: да
лоби бар: да
бар на басейна: да

Заведения

Луксът и високата класа се усещат най-силно, когато дойде време за хранене. Х-л “Планета” разполага с ресторант с 850 места, Snack Bar със 100 места край басейна, Lobby Bar, където може да се срещнете с приятели за следобедно питие и паноарамен Sky Bar на последния етаж с гледка към морето и богат асортимент от напитки и коктейли.

Снакс и Рибен Ресторант

Разположен във вътрешния двор, край самия басейн и сред много зеленина, този малък дневен ресторант предлага клубни садвичи, пица, спагети, средиземноморска кухня, много салати и свежи коктейли. Непринудената атмосфера и близостта на водата създават усещане за комфорт и прохлада в ранния следобед. Вечер атмосферата се променя от светлината на свещите, а ресторанта предлага на гостите рибни ястия и морски деликатеси.

Лоби Бар

Огромното бароково фоайе на х-л “Планета” смайва с изобилието и разнообразието на материали и орнаменти. Основен строителен материал тук са скъпите камъни – различни по произход, цвят и излъчване варианти на оникса, съчетани в уникална композиция в златно, бежово и черно. Светлините на рецепцията прозират през прозрачните каменни плотове, колоните от черен оникс са увенчани с позлатени коринтски капители, а огромният кристален полилей се отразява в полиран цветен каменен килим. И всичко това, в една съвършена хармония, напомняща хедонистичния лукс на Римската империя.
Откъм вътрешния двор цялото това великолепие има своя логичен завършек - Lobby Bar, разположен под цветни витражи край овален бар-плот. Зад няколко огромни палми и сред огледала, изкочили като от приказка на Шехерезада, се крият позлатените извивки на скъпи барокови масички и канапета, удобни за разговор с приятели, за следобедно питие и невинен флирт с непознат. Блясъкът на фоайето продължава и тук, но някак приглушен - аплици по стените и хиляди "звезди" по таваните, дискретни сепарета и много зеленина. Lobby Bar работи без прекъсване, предлага собствена сладкарска продукция и сладолед, произведен по най-нова италианска технология.

Хранене Снимки:

Хотел Планета Хотел Планета Хотел Планета Хотел Планета Хотел Планета Хотел Планета Хотел Планета Хотел Планета Хотел Планета Хотел Планета

КОМЕНТАРИ ОТ ПОСЕТИТЕЛИ

+ Коментар от
28.08.2014 01:01

Вид пътуващ/и:
семейство с деца

: 2 от 5: 2 от 5 | 2 от 5

Хотел Планета

+ Коментар от
11.08.2014 01:22

Вид пътуващ/и:
двойка на почивка

: 5 от 5: 5 от 5: 5 от 5: 5 от 5: 5 от 5 | 5 от 5

Бих препоръчал на приятелБих препоръчал на приятел

Хотел Планета

добър хотел с добро обслужване и нормално съотношение цена качество

Виж целия коментар

+ Коментар от
09.08.2014 10:40

Вид пътуващ/и:
приятели/компания на почивка

: 5 от 5: 5 от 5: 5 от 5: 5 от 5: 5 от 5 | 5 от 5

Бих препоръчал на приятелБих препоръчал на приятел

Хотел Планета

всички коментари

 

Хотели в Боровец

Боровец

Престоящи събития в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG
 
cache load