Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (832)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Слънчев Ден

Слънчев Ден - Места за посещение

Ако искате да вкусите максимално от удоволствията, които Слънчев ден предлага, то непременно трябва да се разходите в региона. Луди нощни партита в очакват в някое от многото барове и дискотеки на плажната ивица на модерния курорт Златни Пясъци, който се намира в непосредствена близост до Слънчев Ден.

Популярния със своите минерални извори черноморски курорт Св. Св.Констанин и Елена се намира в близост до Слънчев ден и също предлага възможност да разнообразите някой не толкова слънчев ден от лятната отпуска.

Варна, морската столица на България, се намира само на 10км от Слънчев Ден. Транспортните връзки са много добре развити и в случай, че не сте с кола, също може да посетите Варна с някой от регулярно изпълняващи маршрута автобуси. Варна-Римски терми, най-старото съкровище в Европа, делфинариум, планетариум, множество музеи, съхраняващи нашата култура и историческо наследство-това са само малка част от причините защо е препоръчително да прекарате поне един в слънчевата ни морска столица. В непосредствена близост до Варна се намира уникалния феномен Аладжа Манастир, който ще Ви очарова със своята архитектура и полъх на една велика история.

Китния морски курорт Балчик се намира на само 50км от Слънчев Ден, така че любителите на растителния свят може да се отбият за обиколка в уникалната ботаническа градина в Балчик.

 
 
BlogБлог на Pochivam.BG