Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1089)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел Хотел 44 от 46 в София

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Специални предложения - промоции и намаления за почивка / хотелско настаняване

обща информация:

Новият луксозен Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел е разположен в сърцето на Стара София, готов да посрещне изискания вкус на всеки гост с предпочитания за висока класа, топло гостоприемство и международен стандарт на обслужване.
Архитектурата на хотела е в типично модерен градски стил, идеално вписана в аристократичната част на българската столица, известна с името Софийското Ларго.
7-етажната сграда създава усещане за корпоративно бизнес излъчване, но с нотка на домашен уют. Изисканите и просторни стаи са решени в класическите цветове бордо, зелено и кафяво, умело съчетани с мебели от бяла кожа и тъмно дърво.

Местоположение:

вижте картата

Изключително комуникативното място на хотела, в близост до исторически и културни забележителности, държавни институции и градски заведения го прави желана дестинация и отправна точка за всеки посетител на модерна София. 


Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел се намира на изключително комуникативно място, в идеалния център на модерна София и по-конкретно на известния столичен булевард  „Христо Ботев”.  В непосредствена близост до спирка Сердика на метрото и на 15 мин. път от летището, хотелът дава прекрасна възможност за лесно и удобно придвижване из целия град.
На една ръка разстояние от хотела са всички важни държавни институции, подредени архитектурно по дължина и известни в столицата с името Софийско Ларго – Президенство, Министерски съвет и Народно събрание.
 
Предимство за бизнес клиентите е бързият достъп до офисите на Световната банка, БНБ, Бизнес парк София и приемната на Сто

Адрес: София 1000, България, София

удобства в хотела:

всички удобства

рецепция: 24 часа

Стаи и настаняване:

детайли за стаята
единична стая Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел - единична стая

Единична стая комфорт
Единична стая комфорт плюс
повече

comfort plus room Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел - comfort plus room

Допълнителни удобства и невероятен уют очакват гостите, избрали стая Комфорт плюс в столичния Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел.

Дизайнерски диван от бяла кожа, който се разтяга и е удобен за гостуване на трети човек в стаята, е част от индивидуалния интериор.
Малката кръгла масичка до него провокира желанието за чаша скъпо питие вечер или насладата от сутрешното кафе, гледайки предпочитания канал на LCD телевизор.

В стаите е проектирано приглушено осветление за всеки кът – голяма спалня или две широки единични легла, тоалетна масичка с огледало или бюро за работа с лаптоп и неограничен достъп до интернет. Истински релакс дарява банята със стилна стъклена душ кабина, огромно козметично огледало, сешоар, марков комплект за душ и меки кърпи.

Стаите са позиционирани на всеки етаж с възможност за избор на гледка към градинския оазис на хотела или централния булевард навън.

повече

Стая комфорт Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел - Стая комфорт

Изборът на композиция от мека мебел, махагоново дърво и елегантни тапети с флорални елементи създават бутиков интериор в стая Комфорт в Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел.

Част от удобствата, които даряват на гостите пълноценна почивка и приятни мигове са удобни и стилни мебели, тоалетна масичка, нощно шкафче, часовник с будилник и 32-инчов LCD телевизор.

Позиционирани на ъгъл, но същевременно просторни, стаите очароват с внимателно селектирани акценти в обзавеждането - голямо огледало в махагонова рамка, тежки завеси от тафта с аристокртични пискюли, обща табла от бяла дамаска за широките легла, които са тип спалня или две единични.
Предоставя се и възможност за поставяне на допълнително легло за трети човек по желание на клиента.

От прозорците на всяка стая Комфорт се открива приятна гледка към вътрешната градина на хотела или към улицата, където забързано тече типичният градски живот.

повече

Джуниър сюит Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел - Джуниър сюит

Приятната обстановка и елегантен лукс впечатляват гостите на Джуниър апартамент в софийския Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел. 
Просторното помещение е тип студио с няколко обособени отделни части, които галят визуално окото с комбинация от цветова гама на кафе, меланж и пастелно зелено.

Джуниър апартаментите са разположени на последния етаж, в по-тиха и спокойна среда. Достатъчно широката спалня е отделена в ниша, от която спокойно може да се гледа любим канал на LCD екран.

На всеки един бизнес клиент е осигурен достъп до съвременните средства за комуникация и е предоставен работен кът с бюро, телефон и неограничен интернет. Уединеният ъгъл с елипсовидна маса и бял кожен диван предразполага към релаксираща вечер с изстудено шампанско и екзотични ястия. 
А ваната в луксозната баня е истинско бижу с вградения масажор, който пресъздава усещане за невероятен комфорт и релакс.

повече

 

Хотели в Боровец

Боровец

Престоящи събития в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG
 
cache load