Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел Хотел 44 от 46 в София

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да
бар(ове): да
лоби бар: да

Ресторантът на европейско ниво, лоби барът с английски привкус и съвременната конферентна зала изненадват приятно гостите му. Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел впечатлява своите гости с богат избор на традиционна българска кухня и европейски кулинарни специалитети в елегантен ресторант с капацитет от 40 места.

Клиентите с изисквания за класа и ниво на обслужване остават приятно изненадани от стила на обзавеждане в класически нюанси. Копринените тапети с флорални елементи и тъмните дървени рамки на по-светла ламперия са естествено продължение на цялостната индивидуална дизайнерска концепция на хотела.

Менюто съдържа истинско разнообразие от леки закуски, топли напитки и фрешове, сервирани на специално вградена блок маса, до изкусително приготвени ястия. Обядът и вечерята се поднасят със изключителен коплимент и внимание към гостите, седнали на уединени маси за двама или четирима, като обстановката предразполага за организиране на бизнес срещи, фирмени партита и екстравагантни лични тържества.

През лятото ресторантът е свързан с тераса към вътрешния двор на хотела, където може да се изпие чаша италианско кафе или студена напитка, използвайки прохладата на сутрешните или вечерни часове.

Лоби барът в Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел е истинско бижу, разположен по цялата дължина на хотела с достъп до рецепция и бизнес център,  и с директен изглед към оживения софийски булевард отвън.
Панорамните прозорцисъздават усещане за простор и дълбочина, а елегантните меки мебели от тъмна кожа и ниските маси, изработени от дърво и стъкло подчертават луксозното излъчване на бара.

Един от основните акценти в интериора е оригиналната аркада със скрито осветление и бляскавият под с пана от два вида превъзходен гранит – смело и атрактивно дизайнерско решение.

Лоби барът е идеално място както за горещо сутрешно кафе, така и за отпускащи питиета вечер на фона на нощните светлини.

Гостите могат да се насладят на богата колекция от фини коняци Премиум, квалитетни марки уиски и отлежали вина, поднесени с подходящи екзотични ядки и неустоими сладкиши.
 
Капацитетът на бара е 20 места и е подходящ за делови срещи, неформални контакти между гостите на хотела или просто едно добро начало на успешния ден.

Едно тихо и спокойно място, оазис в шумния град – това не е мечта, а внимателно проектиран като екстериор и разположение ресторант градина в луксозния Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел.

Гостите на хотела могат да се настанят удобно на мебели от черен ратан Бали с елегантни бели възглавници и да опитат европейските специалитети и българските кулинарни изкушения от богатото меню на ресторанта. Истинско удоволсвие и наслада създава предлаганата здравословна храна с внимателно избрани екологично чисти и винаги свежи продукти.

Зелени кипариси и колоритни цветя предизвикват усещане за релакс и уединено спокойствие. Автентичното каменно пано на стената допълва бутиковия изказ в дизайнерското изпълнение на ресторанта.

24 места на градината са напълно достатъчни за организиране на делови срещи с бизнес обяд, лични и фирмени партита, както и малко, но стилно издържано сватбено тържество. 

Хранене Снимки:

Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел
 

Хотели в Боровец

Боровец

Престоящи събития в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG