Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Бест Уестърн Хотел Експо Хотел 3 от 46 в София

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

бизнес удобства:

бизнес център: да, срещу заплащане, 5 евро на час
конферентна/банкетна зала: да

Конгресен център

Бест Уестърн Хотел Експо разполага с удобства за провеждането на Вашето бизнес събитие или частно тържество. За Вашите нужди Хотел Експо предлага 5 конферентни зали, различни по- големина и конфигурация. Тук можете да организирате всякъв вид мероприятия - от делови срещи или бизнес курсове, до семинари, конференции или промоции.

Зала Еспланада заслужава специално внимание, намираща се на ниво Мецанин. Еспланада е мястото за провеждането на всякакъв вид събития с възможност да бъде разделена на две еднакви части (Еспланада I и Еспланада II) . Дневната светлина в залата я правят предпочитано помещение за провеждане на семинари, конференции и обучения.

Променада е малка зала, подходяща за бизнес срещи, обучения, малки презентации или интервюта. Променада се намира на етаж Мецанин, и при предварителна заявка може да бъде оборудвана с флипчарт, екран или мултимедиен пржектор.

Зала Панорама е изключително подходяща за сватбени тържества и партита. Също така залата е чудесно място за провеждането на вашето бизнес събитие. Панорама е много светла зала с дневна светлина, елегантно обзаведена и с възможност да бъде аранжирана според Вашите нужди и желания.

Бизнес удобства Снимки:

Бест Уестърн Хотел Експо -
 

Хотели в Боровец

Боровец

Престоящи събития в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG