Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Гранд Хотел София Хотел 4 от 46 в София

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

бизнес удобства:

бизнес център: да, безплатно
конферентна/банкетна зала: да

Отличните условия за организиране на срещи и мероприятия в Гранд Хотел София се допълват с традиционно гостоприемство, безупречно обслужване и модерно техническо оборудване. Можете да се доверите на нашите професионални консултанти за организацията, а Вие да се фокусирате върху успеха на събитието.
Конгресният център на Гранд Хотел София предлага четири конференти зали с капацитет от 10 до 150 места в зависимост от типа подреждане на залата. Всички зали са елегантно обзаведени, модерно оборудвани и с дневна светлина. Необходимата конферентна техника е на разположение на организаторите за нуждите на мероприятията.

Зала София

Най-голямата конферентна зала е място за организиране на събития от всякакъв тип. Разполага с четири кабини за симултанен превод и модерна конферентна техника. Фоайето пред залата е подходящо за леки коктейли и кафе паузи.
Луксозната обстановка придава усещане за внушителност и разкош по време на коктейли и специални събития.

Зали Триадица 1 и 2

Залите Триадица 1 и Триадица 2 обикновено се обединяват за провеждане на събития от по-голям мащаб – коктейли, официални вечери и приеми. Отделени от звукоизолираща стена, те могат да се трансформират в модерна конферентна и банкетна зала.
Триадица 1 е добър избор за провеждане на пресконференции и презентации.
Триадица 2 е подходяща за сватбени тържества, частни обеди и вечери. Откритата тераса със 70 места е прекрасна възможност за организиране на по-неформални мероприятия през топлите месеци.

Зала Сердика

Залата съчетава функционалност и уют и създава усещане за простор и светлина. Подходяща е за семинари и обучения, както и за по-малки срещи и събития.

Заседателни зали

Зала Средец
Елегантно облицована и комфортна, най-малката зала в конгресния център предлага изключителни условия за малки мероприятия и съвещания.
Executive Lounge
Executive Lounge е уютно място за почивка и провеждане на делови срещи, където целодневно се предлага богат избор от безалкохолни напитки, кафе и чай, вестници и списания, както и персонално обслужване на високо ниво (необходима е предварителна резервация).

 

Хотели в Боровец

Боровец

Престоящи събития в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG