Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (832)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Мишел Легранд в България в София

Мишел Легранд в България в София - Пакети за почивка

Мишел Легранд в България - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 19 Юни 2011 - 20 Юни 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Мишел Легранд в България

Къде: НДК, София, България

Кога: 19ти Юни 2011, 20ч

Невероятния успех на спектаклите на Националния Балет на Грузия „Сухишвили“, Музикална Компания „Дегрис“ ни поднася ново вълнуващо изживяване – концерт на виртуозния Мишел Легран.
Роден през 1932г. в семейство с музикални традиции, Мишел Легран се превръща в един от най-влиятелните музиканти на нашето време. Талантът му е колосален, изявява се като композитор, пианист, певец и диригент. Разчупва бариерите между всички музикални стилове и е считан за един от най-иновативните музиканти. Има тринайсет номинации за „Оскар“ и три награди, четиринайсет номинации за „Златен Глобус“ и пет спечелени, пет награди „Грами“, Награда „Еми“, „Златна Палма“ и много други. Няма друг европейски композитор с толкова богата дискография. Работил е с имена като Клинт Истууд, Жан-Люк Годар, Орсън Уелс, Стинг, Франк Синатра, Джордж Бенсън, Майлс Дейвис, Бьорк и десетки други светила на киното и музиката. На българските зрители е познат най-вече с мюзикъла „Шербурските Чадъри“, той е не само автор на музиката, но и най-вече на цялата концепция за мюзикъл.

Първи ще бъдат покорени зрителите от морската ни столица Варна – на 18-ти Юни в Летния Театър от 20.00 часа. В София концерта влиза в рамките на „Салон на изкуствата“, който се провежда всяка година в НДК и е на 19-ти Юни в зала 1 от 20.00 часа. Билети можете да купите от Билетните центрове на НДК и ДКС, Варна, както и в мрежата на Ивентим.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG