Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (832)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

София Филм Фест в София

София Филм Фест 2011 в София - Пакети за почивка

София Филм Фест - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 10 нощувки в периода 4 Март 2011 - 14 Март 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

София Филм Фест 2011

Къде: София, България

Кога: 4- 13ти март

Международният София Филм Фест ще събере филми, гости, звезди, журналисти и почитатели на доброто кино за 15та поредна година в София . Между 4-и и 13-и март, най-мащабното международно киносъбитие в България отново ще заяви присъствието си като един от значимите фестивали в Югоизточна Европа, влязъл в класацията на 50-те топ фестивала според сп. „Варайъти”. Започнал като тематичен мюзик фест, преминавал успешно през 14-те си издания, Киномаратонът на годината е събитие, което буди интереса и на най-взискателната публика. Фестивалът представя актуалните тенденции в световното кино и най-новото от българското и регионалното кино пред света.

От 1997 г. досега на фестивала са показани над 1600 игрални и документални филма.
Фестивалът се организира от Арт Фест под патронажа на Столичната община, в партньорство с Министерството на културата, Националния дворец на културата, Националния филмов център и Българската национална телевизия, с подкрепата на програмата МЕДИА на Европейската комисия, национални и чуждестранни културни институти и спонсори.

За своята 10-та годишнина като международен кинофестивал през 2010, определена за Година на българското кино, Международният София Филм Фест получи като подарък признанието на ФИАПФ (Международната федерация на асоциациите на филмовите продуценти) като беше акредитиран като фестивал с конкурс за първи и втори игрални филми.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG