Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотел Бутик Арена ди Сердика Хотел 6 от 46 в София

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

почивка:

Фитнес център, уелнес клуб и зала за релакс с уникална атмосфера - това са местата за отмора, които хотел „Арена ди Сердика” създаде, за да почувствате свежестта и красотата на деня и да се заредите с енергия и ентусиазъм за нови предизвикателства.

Зона за релакс

Зоната за релакс е уникална. Тя се намира сред древните стени на античния амфитеатър на Сердика, излъчващи спокойствие и топлота, хармонично допълнени от нежното въздействие на уханни аромати и отпускаща музика.

Фитнес клуб

Фитнес клубът е разположен сред руините на арената. Оборудван е с най-модерните кардио и фитнес уреди.
Професионални фитнес инструктори, индивидуални програми, 7 дни в седмицата от 7.30 ч до 21.30 ч от понеделник до петък и от 09.00 ч до 21.00 ч - през уикенда.

Парна баня

Парната баня поддържа температура 40-45 С и 100% влажност на въздуха. Парата преминава през евкалипт, мента и етерични масла, които хидратират и пречистват тялото Ви.

Сауна

Сауната в Уелнес клуб "Арена ди Сердика" поддържа температура 90 С. Това е мястото, където тялото Ви ще се освободи от натрупаните токсини и ще се почувствате освежени.

Солариум

Солариумът е вертикален и с възможност за регулиране на спектъра на UV лъчите, които Ви дават здраве и самочувствие от красивия тен.

Mасажи и процедури

В многообразието от масажи и релаксиращи процедури, които се предлагат в Уелнес клуб "Арена ди Сердика" е най-добре да се убедите сами: класически, релаксиращи, тонизиращи процедури, ароматерапия, медотерапия, шоколадова и винена терапия, масажи с вулканични камъни.

спа център: да
масаж: да, срещу заплащане
финтес зала: да, безплатно
сауна: да, срещу заплащане
солариум: да, срещу заплащане
спа процедури: да, срещу заплащане

Почивка Снимки:

Хотел Бутик Арена ди Сердика Хотел Бутик Арена ди Сердика Хотел Бутик Арена ди Сердика Хотел Бутик Арена ди Сердика Хотел Бутик Арена ди Сердика Хотел Бутик Арена ди Сердика Хотел Бутик Арена ди Сердика Хотел Бутик Арена ди Сердика Хотел Бутик Арена ди Сердика
 

Хотели в Боровец

Боровец

Престоящи събития в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG
 
cache load