Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотел Хемус Хотел 32 от 46 в София

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

бизнес удобства:

бизнес център: да, срещу заплащане
конферентна/банкетна зала: да

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ В БИЗНЕС ЦЕНТЪР ХЕМУС

ПРЕСЛАВ - Най – голямата конферентна зала – с капацитет /в зависимост от подреждането/ - от 30 до 130 души. Климатизирана, с дневна светлина и дистанционно управление на щорите за осигуряване на максимален комфорт за различни типове събития. Високоскоростна безплатна безжична интернет връзка.

КОНФЕРАНС 1А и Б - две свързани едно с друго помещения с капацитет до 30 човека, които могат да бъдат използвани за две работни групи или за напълно отделяне на малко събитие с кафе-пауза в едната част. Климатизирана, с дневна светлина, щори, безжичен интернет – безплатен.

КОНФЕРАНС 2 - най –малкото конферентно помещение, много подходящо за събития с ограничен брой участници / не повече от 20 души/. С дневна светлина, климатизирано. Безплатна, безжична интернет връзка.

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ ВЪВ ВИСОКОТО ТЯЛО НА ХОТЕЛ ХЕМУС

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА ХЕМУС -намира се в ресторанта, отделена като част от него. Подходяща за провеждане на мероприятия, свързани и с изхранване на участниците в ресторанта. Капацитет от 20 до 50 места, в зависимост от типа подреждане. Дневна светлина, гледка към централната част на София, високоскоростен безжичен, безплатен интернет.

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА КОМ - единствено напълно отделена зала – намира се на трети етаж и осигурява пълна дискретност при провеждане на малки мероприятия, бизнес срещи, тийм билдинги. С дневна светлина и чудесен изглед към центъра на града. Климатизирана, с безплатен безжичен интернет.

 

Хотели в Боровец

Боровец

Престоящи събития в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG