Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (832)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Jean Michel Jarre в България в София

Jean Michel Jarre в България в София - Пакети за почивка

Jean Michel Jarre в България - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 9 Октомври 2011 - 10 Октомври 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Jean Michel Jarre в България

Създателят на електронната музика с концерт в София

Кога: 9 октомври 2011

Къде: Арена Армеец, София

Първата известна световна звезда, която ще открие новата мултифункционална зала в България, Арена Армеец, ще е виртуозът Жан Мишел Жар. Създателят на електронната музика ще посети София на 9ти октомври 2011, а цените на билетите ще варират от 40 до 120 лева.
Жан Мишел Жар изгрява на международната музикална сцена през 1977 със своя първи хитов албум „Oxygen”,който се разпродава в над 18 милиона копия в цял свят.

Изключителната му съдба следва стъпките на неговия баща, Морис Жар, композитор на музиката към едни от най-известните и легендарни холивудски филми (Доктор Живаго, Лоурънс Арабски...) Приносът на Жан Мишел Жар за развитието на електронната музика през 20 век е огромен. Със своя изключително характерен талант, той представя музиката не само като поредица от отделни ноти, а като уникална комбинация от звуци.
По време на следването си в Консерваторията в Париж, Жар се вдъхновява да преоткрие музикатака, използвайки въображението си и новите технологии. Именно така той създава любимата на хиляди хора по света електронна музика.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG