Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (830)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Mellow Music Festival в София

Mellow Music Festival в София - Пакети за почивка

Mellow Music Festival - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 9 Юли 2011 - 10 Юли 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Mellow Music Festival

Кога: 9ти юли 2011

Къде: София, България

На 9 юли 2011 ще се състои второто издание на Mellow Music Festival, което ще представи за първи път у нас музикални откриватели от цяла Европа (които по една или друга причина са прескочили българската сцена) и над 20 български проекта, сред които диджеи в иновативни стилове, които издават навън, но не са известни тук и чисто нови групи - бъдещите посланици на българската музика в Европа.

Mellow Music Festival ще превърне целия център на София в сцена за повече от 12 часа на 9 юли, като премине последнователно през улиците (София диша: Музика - на Шишман и пресечките й ще събере диджеи, групи и най-колоритните улични музиканти), парка (Mellow Open Air - открита безплатна сцена в Борисовата градина) и клубовете (Mellow Night в 6 клуба около НДК - Element, MIXTAPE 5, Spacer, Twins Club, Culture Beat и Life House, с вход от 15 лева за пълен достъп и 8 лева само за един клуб).
В рамките на повече от 12 часа столичната публика ще се запознае с над 20 нови и интересни български изпълнители, групи и диджеи, допълнително ще бъдат представени 9 музикални проекта от Великобритания, Исландия, Италия, Испания и Франция, Полша, Австрия и Израел.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG