Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (832)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Red Bull Music Academy в София в София

Red Bull Music Academy в София в София - Пакети за почивка

Red Bull Music Academy в София - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 12 Март 2011 - 13 Март 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Red Bull Music Academy в София

Първи Red Bull Music Academy уъркшоп в България

Кога: 12 Март 2011

Къде: Culture Beat и Sofia Live Club, София, България

За първи път в България лектори на Red Bull Music Academy ще се срещнат с българската музикална аудитория, за да разкажат от първа ръка за проекта и възможностите за реализация на млади таланти от сферата
Това ще се случи на 12-и март, като сцени на събитието ще бъдат два столични клуба - Culture Beat и Sofia Live Club. Специално за сесията пристигат емблематичният британски водещ на ВВС Radio 1 Benji B и един от основоположниците на брейкбийт и геридж звученето във Великобритания - Zed Bias.

Red Bull Music Academy е международен уъркшоп проект, състоящ се на различно място всяка година. По време на всеки от двуседмичните „семестри" Академията приютява между стените си някои от най-добрите световни майстори на ритъма и саунда.

Основна задача на първия Red Bull Music Academy уъркшоп в България е да представи не само концепцията на проекта, но и чисто практически да консултира потенциалните участници за техническите параметри и процедурата на кандидатстване за Aкадемията тази година. Първите стъпки на Академията на родна земя ще бъдат с подкрепата на организаторите на музикални събития ReelFeel, което ще гарантира, че събитието ще се превърне в среща на креативните и амбициозни хора от местната музикална сцена. Специално за премиерата на Red Bull Music Academy в България още на 11-ти март всеки желаещ ще може да се настрои на музикалната и академична вълна в Culture Beat, където ще се случи подгряващото парти за следващия ден, когато програмата ще започне от рано.

Първата част на събитието ще включва 2 лекции и среща с двамата гости, като ще започне в следобеда на 12-и март. Първи, от 14:30 часа, своите врати ще отворят домакините от Culture Beat, където всички желаещи ще могат не само да видят, но и да чуят Benji B. Известен със своята несравнима музикална селекция и неподражаем стил известният британски радио водещ и DJ ще говори на тема „Радио шоу продукция", като ще сподели своя опит и ще бъде на разположение за въпроси от първо лице.

Втората част на дискусията ще отведе участниците под покрива на Sofia Live Club, където от 17:00 часа ще ги очаква вторият гост - Zed Bias. Benji B ще премине в обичайната си позиция на хост и ще го накара да си каже (почти) всичко по темата „Продуциране на музика", свързана с творческия и технически процес при създаването на електронна музика. Както е прието да се прави в уъркшоп формата на Академията - импровизациите на живо са повече от добре дошли!
Гостуването на двамата лектори ще има и своя пик с афтър-партито в късните часове, когато ще можем на практика да видим какво могат на живо Benji B и Zed Bias... Има ли някой, който да се съмнява, че това си заслужава да се види?!?
И тъй като Академията е създадена за всеки със силен и дълбок афинитет към музиката и желание да бъде част от нейното развитие: продуценти, инструменталисти, MC-та, певци, DJ-и, инженери, радио водещи, китарни авантюристи или пък прочувствени текстописци или композитори - всеки може да бъде одобрен за участие. Няма определен арсенал от умения, които да се изискват.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG