Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (832)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Vaya Con Dios в България в София

Vaya Con Dios в България

Кога: 19ти Февруари 2011 20:00 ч.

Къде: София, България

Една от най-популярните белгийски групи Vaya Con Dios ще пристигне отново в България. Концертът ще се състои на 19 февруари 2011 година в зала 1 на НДК.

Vaya Con Dios е създадена през 1986 от Dani Klein, Dirk Schoufs, и Willy Lambregt. Те са безспорно една от най-познатите белгийски групи, а „Just A Friend Of Mine“, „What's a Woman?“, „Nah Neh Nah“, „Puerto Rico“ са само част от световните им хитове. До сега Vaya Con Dios имат 6 студийни албума, продадени в 7 милиона копия. В София ще чуем както познатите им хитове, така и песни от новия албум „Comme on est venu“.
Билетите за шоуто на Vaya Con Dios вече са в продажба на цени от 40 до 80 лв. и могат да бъдат намерени в Билетен център в НДК и мрежата на Ticketstream.

Vaya Con Dios в България в София - Пакети за почивка

Vaya Con Dios в България - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 18 Февруари 2011 - 19 Февруари 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела
 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG