Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Парк хотел Стара Загора Хотел 4 от 7 в Стара Загора

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да, с лятна градина
бар(ове): да, Пиано бар

Ресторантът на Парк-хотел „Стара Загора” разполага със 150 места, а градината с 300 места и детска площадка. Кафе-сладкарницата след 20 ч. се превръща в стилен Пиано бар.  

Градина "Орфеида" разполага с до 300 места, разположени живописно на три нива край езеро "Загорка". В най-високото ниво на градината работи покрит Барбекю бар с пещ на дърва, в която се приготвят класически италиански пици и оригинални специалитети от месо и зеленчуци. Покритата част на Градина "Орфеида" работи 11 месеца в годината, независимо от климатичните условия навън. На средното ниво на градината е разположен удобен открит бар за алкохолни и безалкохолни напитки. На първото ниво се намира атрактивна детска площадка с разнообразни уреди за забавление, отговарящи на всички съвременни изисквания за безопасност.

Всяка вечер след 20 часа Кафе-сладкарница "Кибела" се превръща в стилен Пиано бар, отворен за посетители до 03.00 ч. след полунощ. Пиано барът разполага с до 70 места. Богата колекция от маркови алкохолни и безалкохолни напитки, меката светлина на полилеите, стилната обстановка, изпълненията "на живо" на роял на известни музиканти и певци, са истинска предпоставка за емоционален завършек на деня...

Кафе-Сладкарница „Кибела” е естествено продължение на ресторант „Орфеида”. Тя разполага с до 70 места. Овалната панорамна витрина на сладкарницата разкрива една от най-красивите гледки към езеро „Загорка”. Непременно опитайте тортите, приготвени на място от майсторите сладкари на „Кибела”. Сладкарницата работи от 08.00 ч. до 20.00 ч.


Хранене Снимки:

Парк хотел Стара Загора
 

Хотели в Боровец

Боровец

Престоящи събития в Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG
 
cache load