Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Ваканционно селище Острова Хотел 2 от 9 в Троян

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да
лоби бар: да
бар на басейна: да

Ресторант

Ваканционно селище Острова разполага с просторен ресторант с капацитет 150 места, с чудесна тераса и панорамна гледка. Ресторантът е светъл, уютен и приветлив, с възможност за подредба според съответния повод. Изключително подходящ е за семейни тържества, сватби, фирмени мероприятия, както и за веселба с приятели или среща с любим човек.
В ресторанта е оборудван кът за show-cooking- една истинска атракция за приготвяне на ястия от майстор- готвача пред погледа на клиента. Заведението е оборудвано и с пещ за специални ястия с предварителна заявка.
Менюто на ресторанта предлага богато разнообразие от традиционни ястия и специалитети от българската кухня, които да задоволят различните кулинарни вкусове и да доставят удоволствие на гостите.
Акцент в менюто е модерната тенденция в гастрономията- ориенталската кухня, представена в част от менюто с вкусни и атрактивно аранжирани специалитети. Те са кулинарна изненада за всеки ценител и изкушение за тези, които са любопитни да опитат нещо ново и непознато.
Традиционната и обичана българска кухня, с акценти от ориенталските специалитети, се сьчетават с богат избор от вина и напитки и заедно с вежливото и професионално обслужване гарантират приятни мигове в ресторанта на ваканционно селище Острова.

Лоби бар

Лоби барът в хотела е спокойно и уютно място за кафе, напитка, делова среща, приятен разговор или просто за едно ободряващо начало на деня. Лоби барът разполага с 20 места, има отличен изглед и разнообразен асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки.

Хранене Снимки:

Ваканционно селище Острова - Lobby bar Ваканционно селище Острова - Summer bar
 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG