Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Семеен хотел Турист Хотел 5 от 7 в Чепеларе

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

хранене:

ресторант(и): да

Заведения

Ресторантът предлага в уютната обстановка голямо разнообразие от вкусни ястия от националната и интернационалната кухня, десерти, богат асортимент вина и ракии от избрани български изби и реномирани чуждестранни напитки. Отличната кухня може да задоволи и най-претенциозния вкус.

Ресторанта е подходящ за организиране на семейни тържества, бизнес и делови срещи, коктейли и предлага тихо и уютно място за отмора и наслада от хубавата храна, или място за страхотни купони и частни тържества и партита. И накрая, но не на последно място ще прибавим и наличието на лятна градина, барбекю и музика на живо...

Пицария “Турист” е единствената пицария в гр. Чепеларе, която предлага пици по оригинални италиянски рецепти. Пиците са изработени на пещ с дърва по класическа италианска технология. Предлага на своите клиенти най-доброто от италианските традиции в кулинарното изкуство. От самото начало до днес ние се опитваме да поддържаме високо качество на храните и напитките. Благодарение на това спечелихме много нови клиенти и приятели. При нас Вие можете да избирате над 20 вида пици, приготвени по класически реципти. Изпечени на пещ с дърва, пиците добиват онзи вкус, който е донесъл известността на италианската пица по целия свят. Разполагаме с богат избор от салати и предястия. Разнообразието от вина може да задоволи и най - претенциозния вкус, а комбинацията им с добро обслужване и приятна обстановка Ви гарантират положителни емоции.

Механата предлага в уютната обстановка голямо разнообразие от вкусни ястия от националната и интернационалната кухня, десерти, богат асортимент вина и ракии от избрани български изби и реномирани чуждестранни напитки. Отличната кухня може да задоволи и най-претенциозния вкус.

Механата е подходяща за организиране на семейни тържества, бизнес и делови срещи, коктейли и предлага тихо и уютно място за отмора и наслада от хубавата храна, или място за страхотни купони и частни тържества и партита. И накрая, но не на последно място ще прибавим и наличието на лятна градина и барбекю.

Семен хотел "Турист", гр. Чепеларе, общ. Чепеларе, обл. Смолян предлага приятен отдих в просторната и слънчева лятна градина с над 20 места, сред неповторимата природа на Родопа планина.

Лятната градина разполага и с детска площадка. Градината е невероятна смесица от автентичен български стил, типичен за родопския регион, задоволяващи вкусовете на гостите на хотела.

Семен хотел "Турист" предлага организиране на частни партита, тържества и чествания, както в ресторанта и пицарията, така и в лятната градина на хотела.

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG