Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (1710)

Препоръчани хотели в Гърция

8 декември 2010 - студентски празник

Осми Декември 2010 - почивки- евтини и атрактивни оферти за Студентски празник! Мисията е възможна тази година!

Предложения за 8 декември 2010 - студентски празник - Препоръчани хотели

Всички Предложения за 8 декември 2010 - студентски празник

Хотел Период Тип промоция Промоция резервирай

Предложения за студенския празник 8 декември 2010

Мисия Осми Декември 2010 или как да спестим от Студентския празник тази година

Ето че студентският празник наближи, остана само един месец до заветния ден/уикенд, когато с колегите ще се ‘разбиете’ здраво и ще създадете спомени за цял живот. Всеки празнува Осми Декември, дори и завършилите студенти, то някакси се е превърнало в традиция. Въпреки че повечето млади, будни хора вече са набелязали оферта за празнуване на Осми Декември 2010- било то в планината, в някой луксозен СПА хотел или на брега на морето, ние сме приготвили някои полезни съвети за тези от Вас, които все още се чудят къде да прекарат Студентския празник през 2010 без да трябва да прибягват и до спестяванията си.

Всеки има нужда от почивка и Студентският празник е една добра опция за Вас, ако искате да презаредите батериите, да се оттърсите от напрегнатият начин на живот в университета, да се забавлявате с колеги и, не на последно място, да си отпочинете. Ако сте първокурсници, то Осми декември 2010 е паметен ден за Вас и наистина трябва да го отбележите както традицията повелява- с много усмивки, наздравици, удобства и забавления. Ако направо Ви е прегрял ‘двигателя’, то явно за научното претоварване е нужна рецепта и нейното име е Ваканция! Психическото напрежение и стреса могат да бъдат преодоляни, ако се отпуснете и се потопите в магията Студентски празник, която само по себе си предполага опитване на нови неща. Затова сте млади, хубави и амбициозни, за да се впуснете във вихъра на успеха, изберете това, което допада на всички колеги- СПА ваканции, колоездене, скок с бънджи за най-смелите, наздравици в топла хижа или музикални експерименти в някоя дискотека.

Нашият опит показва, че всеки обича ваканциите и забавленията. Особеното при предлагане на пакет за студенти е, че изискванията относно курорта и хотела са наистина много. Тук следва да допълним, че и много хотели приготвят капани само и само, за да запълнят базата си. Уловката? Различна цена, удобства, вечер на свещи и студ в петзвезден хотел в известен курорт! И така как да намерим евтина, но перфектна оферта за Студентския празник?

Правило номер едно, както може би се досещате е да избере тур оператор, който ще се погрижи за цялата суетня около Студентския празник. Първо, един тур оператор може да Ви предложи атрактивно намаление, да Ви консултира, да избере най-подходящата оферта за Вас в зависимост от предпочитанията Ви. Нещо повече, множество оферти включват ‘екстри’ към цялостната оферта, които не са никак за изпускане!

Ако обичате разходките на открито или Вашите колеги са запалени планинари, то изберете планината. Банско, Боровец и Пампорово предлагат не само ски, но и планински пътеки, които са подходящи за приключенски настроените, артистичните, а музеите и забележителностите в изобилие очакват тези, които обожават опознавателния туризъм и ценят разходката на открито.

Боровец и Банско са меката за студентите тази година. Двата курорта водят класациите като най-предпочитани за посрещане на празника на кандидат-висшистите. Цената на един атрактивен пакет зависи, както от местоположение на хотел, така и от категорията и допълнителните забавления и екстри. В тази връзка, ако желаете евтина оферта за Студентски празник, то бихме Ви препоръчили 3* или 4* хотел, който предлага допълнителни екстри като джакузи, фитнес зала, СПА и т.н. За сметка на това може да направите групова резервация за някоя механа или ресторант. Обстановката би била може би по-приятна, отколкото в хотела, а и живата музика не е за изпускане. В повечето случаи някои оферти без празнична вечеря за по-евтиния вариант за Вас.

Много е важно да не забравите, че < b>8 декември през 2010 е сряда, което е добро ‘извинение’ за един дълъг петдневен купон извън града от 8 до 12 декември. Не е ли по-добре да изберете по-приемлива в ценово отношение оферта, отколкото шикозен хотел за 2 дни?

Цените са Студентски празник варират от 29лв до 149лв и ето защо е добре да си помислите какво търсите, с какво може да направите компромис и коя е дестинацията за Вас.
Ако искате да комбинирате СПА релаксация с разходки в планината и щур купон, то изберете оферта за Осми Декември 2010 в СПА хотел в Банско, Пампорово или Боровец! Повечето уникални оферти включват нощувка, празнична вечеря с DJ парти на 08. 12. 2010г., безплатно ползване на вътрешен и външен басейн, фитнес, финландска сауна, ароматизирана парна баня, необикновени душове,стая за релакс, топлинни шезлонги и още много екстри според категорията на хотела и профила му.

Ако желаете да се насладите на морската шир и да вкусите сладкия морски бриз, грабвайте куфарите и отпрашвайте към Черноморието. Несебър има какво да Ви предложи за един разкошен Осми Декември, Равда, Ривиера и Кранево не остават под назад с атрактивни оферти, като Ви уверяваме, че често цената на пакетите за тези курорти е по-ниска.

Диви, непостоянни и търсачи на приключения- тази година Вие и студентската дружинка може да изберете и промо предложения за дестинации, които рядко се предлагат от другите туроператори. Паничище, Ловеч, Сливен, архитектурния и исторически резерват Арбанаси, красивия Кърджали, омайната Копривщица Ви очакват за един незабравим и различен Студентски празник през 2010. Осми Декември се пада в период, който като че ли не е подходящ за ски или морска почивка, ето защо Ви предлагаме необичайни, магнетични дестинации, изкушаващи СПА оферти за по-малко от 50лв и културно-опознавателни обиколки във Велико Търново или Троян.

Ако търсите уютa, пулса на купона и магията за истински щастливи и безгрижни дни за Вашия Студентски празник през 2010, прегледайте множеството атрактивни оферти и обсъдете какво ще допадне на Вас и колегите Ви. Щипка радост, шумна компания, разнообразни вкусове и купонджийско настроение ще Ви гарантират незабравим Осми декември!

Оферти Студентски празник 2010