Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Sani Club Хотел 2 от 6 в

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Предвид големия брой ранни резервации, които получихме от началото на декември, ви съветваме да не изчаквате последния възможен момент за резервация - хотелът се заема бързо за големи периоди от лятото.

местоположение на хотела:

Sani Resort е с площ от 4,500 дка с изглед към планината Олимп и Егейско море. Намира се на прекрасния полуостров Касандра с идеална позиция за опознаване на Халкидики и околните райони. По-долу са описани някои от обиколките:

Дегустация на Вино
Турът минава през планини, гори, лозя и овощни градини. Ще посетите столицата на Халкидики, Полигирос и ще продължите до живописното селище Арнеа известно със своите отлични вина и прекрасни платове. В противен случай можете да посетите забележителностите на Солун със спирка Епаноми и обиколка на Винарската изба Gerovassiliou с 560 акра лозя, винарна и вино музей.

Koutsoupia - Siviri
Една от най-хубавите разходки в Халкидики, от където ще можете да се насладите на прекрасната гледка започваща от гората до самото море. Много зайци, гущери, костенурки и пеперуди обитават тези гори и в зависимост от сезона ще можете да ги видите. В средата на пътя между Sani Resort и Сивири (около 5 км) ще достигнете областта с древни разкопки. Тези, които не желаят да продължат по маршрута могат да го прекратят на този етап. Ако сте от тези, които все пак са решили да продължат, трябва да се погрижите за вашето завръщане. Разбира се, че е възможно да се върнете по същия път в обратна посока. Маршрутът е около 20 км.
В долината на Koutsoupias има голямо разнообразие от дъбове и други растения, които са рядкост в Халкидики. По този маршрут ще попаднете на много древни руини, като римската вила и раннохристиянската църква. Тъй като пътят е стръмен, трябва да сте много внимателни и винаги да се пазите от ръба на планината. Маршрутът не се препоръчва за хора, страдащи от световъртеж или за малки деца. На рецепцията на хотела има подробна карта на маршрута.

Адрес: Сани, Greece,

разстояние до центъра: 910m

Sani Club на картата

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG