Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Sani Club Хотел 2 от 6 в

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Предвид големия брой ранни резервации, които получихме от началото на декември, ви съветваме да не изчаквате последния възможен момент за резервация - хотелът се заема бързо за големи периоди от лятото.

Морето е тюркоазено синьо, пясъка на частния плаж е фин, а гледката - неустоима. Плитката вода е фантастична за деца, а благодарение на нейната яснота е подходяща за гмуркане с шнорхел. За гостите на хотела има всичко необходимо: детски кът, басейн, душове, удобни шезлонги, където могат да се отпуснат с освежителни напитки и коктейли.
Открийте нови предизвикателства и забавни дейности за цялото семейство в Sani Beach Club. Поддържайте формата си във фитнеса на хотела или изберете някой воден спорт. А когато слънцето залезе можете да се отпуснете с питие в бар Dunes.

Melissa Club детска ясла
Безопасността и радостта на децата ви е от първостепенно значение. Детската ясла и клуб работят по Британските стандарти за услуги на образованието Ofsted, под ръководството на британските детски специалисти от Worldwide Kids Company, компания, специализирана в грижата за децата.
Работно Време:
10:00 - 13:00, 13:00 - 15:00, 15:00 - 18:00
Възраст на децата:
От 4 месеца до 4 години.

Разходка в Резервата за Птици Sani – Bousoulas
Отправна точка: Sani Hill (Sani Beach Hotel)
Една приятна разходка през гората, която обгръща дългия пясъчен плаж Bousoulas. Пътят свършва в областта и убежище на водолюбивите птици с площ от стотици акра, обявена за Европейско Орнитологично важно място от международната организация BirdLife International и е защитена територия в Натура.
Районът е идеален за наблюдение на птици, тъй като е домакин на повече от 180 различни вида птици, винаги в зависимост от сезона на миграция. Гостите трябва да останат в рамките на маркираните пътеки и пътища, за да не настъпят гнездата и да не нарушат дивата природа. На рецепцията на хотела има карта с маршрута.

Хотелски удобства: 24 часа рецепция, а ла карт ресторант, климатик (в публичните пространства), услуга съхранение на багажа, банкетни съоръжения, бар, магазин за книги / вестници, Concierge услуги, обмяна на валута, доктор (на повикване), химическо чистене, асансьор, интернет (безжичен), услуга гладене, бижутерия, пране, библиотека, фоайе, камериерски услуги, Марина, мини маркет, паркинг, обслужване по стаите (24 часа), охрана, магазин за сувенири, механа, събуждане по телефона.
За децата: детегледачка (по заявка), детски басейн, високо столче, мини клуб, детска площадка.
Развлечения: анимация, бар, бар на плажа и басейна, кафе, кино, музика на живо, снек бар.
Спортни съоръжения: футболно игрище, аеробика, баскетболно игрище, плажен волейбол, наем на велосипеди, билярд, Boccia, шах, дартс, фитнес, пътека за джогинг, планинско колоездене, водолазен център, плувен басейн (открит), тенис на маса, тенис корт, волейбол, водни спортове, уиндсърф, Йога.

удобства в хотела:

климатик в хотела: да
климатик в стаите: да
сейф в стаите: да, безплатно
интернет в хотела: да, безплатно
интернет в стаите: да, безплатно
рецепция: 24 часа

почистване на стаята:

чистене: 7 пъти седмично

хранене:

ресторант(и): да
бар(ове): да

почивка:

външен басейн: да, неотоплен

забавление:

услуги за деца:

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG