Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Simantro Beach Hotel Хотел 1 от 6 в

(по: 

)

От: До:
Възрастни: деца:

Предвид големия брой ранни резервации, които получихме от началото на декември, ви съветваме да не изчаквате последния възможен момент за резервация - хотелът се заема бързо за големи периоди от лятото.

хранене:

ресторант(и): да
лоби бар: да
бар на басейна: да

Концепцията на "черква" описва декора и атмосферата на основния ресторант. С впечатляващ полилей и стенописи ресторант "Храм" е просторен, светъл и наистина впечатляващ. Ресторантът сервира богата закуска, обяд и вечеря на бюфет с гръцки и международни ястия, приготвени с най-голяма грижа от професионални готвачи, като се използват само най-пресните местни съставки. Закуската се сервира 7:00-10:00, обяда от 13:00 до 14:30 часа и вечерята от 18:30 до 21:00 часа.
Има голямо разнообразие от вегетариански ястия, детски менюта и специални ястия за гостите, които желаят да поддържат определена диета.
Ресторантът Troulos е елегантен а-ла-карт ресторант, който предлага голямо разнообразие от международни и местни гурме ястия, изискана кухня в невероятна атмосфера, вечерята се сервира от 20:30 до 24:00 часа. С невероятна гледка към градините и басейна гостите могат да се насладят на вечеря под луната.
А-ла-карт таверна Olympos Beach работи от 12:00 до 18:00 часа всеки ден със специално меню за обяд от 13:00 до 14:30 часа. Гостите имат избор от традиционни гръцки ястия, прясна риба или лека храна.
С красива панорамна гледка към Средиземно море, посетителите могат да идват направо от плажа, идеално място за обяд на брега на морето, предлага разнообразно меню с местни продукти и има налични детски менюта.
Барът край басейна е отворен през целия ден и предлага голямо разнообразие от освежаващи напитки, безалкохолни напитки, закуски и сладолед. Охладете с прясно изцеден портокалов сок, или на традиционно гръцко айс-кафе, наслаждавайки се на слънцето край басейна. Работно време: 10:00 часа до 17:30 часа.
Beach Bar Maistrali се намира на терасата близо до плажа и е чудесно място с прекрасна гледка. Maistrali сервира кафе и селекция от сладкиши, разнообразие от закуски , сладоледи , напитки и кафе през целия ден. През нощта , гостите могат да се отпуснат с коктейл, докато се наслаждават на прохладния морски бриз , с панорамни гледки и незабравими средиземноморски залези. Maistrali Beach Bar също е домакин на традиционна гръцка вечер с жива музика и танци.

Хранене Снимки:

Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel Simantro Beach Hotel

КОМЕНТАРИ ОТ ПОСЕТИТЕЛИ

+ Коментар от
27.07.2023 06:24

Вид пътуващ/и:
семейство с деца

: 4 от 5: 4 от 5: 4 от 5: 4 от 5 | 4 от 5

Бих препоръчал на приятелБих препоръчал на приятел

Simantro Beach Hotel

+ Коментар от
17.07.2023 11:49

Вид пътуващ/и:
семейство с деца

: 3 от 5: 3 от 5: 3 от 5 | 3 от 5

Бих препоръчал на приятелБих препоръчал на приятел

Simantro Beach Hotel

Здравейте, След известни перипети при настаняването и последващата бърза реакция от ваша страна, ваканцията ни беше добра. Хотела е добър, но не добре управляван. Храната е задоволителна. Близостта до плажа е супер за деца, но Плащането на 10 евро за ...

Виж целия коментар

+ Коментар от
30.06.2017 08:06

Вид пътуващ/и:
двойка на почивка

Бих препоръчал на приятелБих препоръчал на приятел

Simantro Beach Hotel

всички коментари

 

Хотели в Боровец

Боровец

Промоции в Боровец

Новини от Боровец

 
BlogБлог на Pochivam.BG