Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (764)

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (2312)

Препоръчани хотели в Гърция

Часто задавани въпроси и полезна информация относно използването на сайта

Онлайн резервация

Как протича процесът на резервация?
След като сте избрали хотел в България, който желаете да резервирате, може да преминете към резервация като натиснете бутона "резервирай онлайн", удобно разположен на всички страници на сайта. Попълвате кратка резервационна форма,
в която указвате хотел, период на престой, брой възрастни и деца, вид и брой помещения, включено хранене и допълнителни услуги, ако желаете такива. На следващата странца може да прегледате всички попълнени детайли за грешки, след което може да продължите към заплащане на резервацията с кредитна карта, с PayPal или по банков път. След успешно плащане ви пренасочваме към страница, на която може да отпечатате потвърждението на вашата резервация - на този етап вашата резервация вече е потвърдена. Целият процес отнема не повече от 5-10 минути.
Ако не сте сигурни относно избрания от вас хотел и искате помощ от нас, или ако имате специфични нужди и въпроси, може вместо да пристъпите към плащане да изпратите запитване към нашия екип - ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден.

Плащане

Как мога да платя онлай резервацията си?
Може да заплатите резервацията си онлайн с кредитна карта или PayPal, а също и по банков път.
Плащане с кредитна карта: ако изберете плащане с кредитна карта ще бъдете пренасочен към обезопасена страница за плащане, на която може да попълните детайлите за кредитната си карта. Сумата по вашата резервация се блокира във вашата кредитна карта. В деня, в който е крайният срок за анулиране на резервацията ви, ясно указан в процеса на резервацията, блокираната сума се изтегля от картата. Нашите онлайн плащания с кредитни карти се извършват съвместно с БОРИКА, Райфайзен Банк и Пощенска Банка. В над 10-годишния си опит ревностно защитаваме сигурността на личните и финансови данни на клиентите си.
Плащане с PayPal: ако изберете плащане с PayPal, сумата по резервацията се изтегля от вашата PayPal сметка. Ако анулирате резервацията си до 30 дни след нейното потвърждение, сумата се връща обратно във вашата PayPal сметка без наказателни такси. Ако анулирате резервацията си повече от 30 дни след нейното потвърждение, като наказателни такси се начисляват само таксите на PayPal за транфера.

Такси и комисионни

Плащам ли такса за онлайн резервацията или други допълнителни такси?
При плащане с кредитни карти Visa и Mastercard не плащате никакви допълнителни такси освен сумата по хотелското настаняване. При плащане с American Express карта, регистрирана извън България, е дължима допълнителна комисионна от 1.2%, прилагана от българските банки. Поради значителните комисионни, налагани от PayPal за превод на пари към България, само при плащания с PayPal е дължима 3% допълнителна комисионна.

Анулиране на резервацията

Как мога да анулирам или променя детайлите по моята резервация?
При потвърждение на вашата резервация, получавате уникален номер на резервацията. Може да използвате този номер за анулации и промени по детайлите на резервацията.
Дължа ли неустойка при анулиране на резервацията?
Ако анулирате резервацията си преди крайния срок за анулации, ясно указан при нейното потвърждаване, не дължите неустойка за анулация. Ако анулирате резервацията си след крайния срок за анулации, наустойката за анулация, ясно указана при потвърждаване на резервацията, се начислява. При градски хотели обкновено крайния срок за анулации е 1 ден преди началото на резервацията. При курортни хотели, особено във висок сезон, този срок може да е значително по-дълъг. Моля, обърнете внимание на крайния срок за анулации, който се указва при потвърждаване на резервацията.

Разни

Цените на сайта са цитирани на човек или на стая?
Всички цени за настаняване са цитирани на нощувка, на стая/апартамент на базата на стандартна заетост за типа стая (напр. 1 човек за единична стая и 2 за двойна). Цените и намаленията за настняване на допълнителни възрастни и деца, както и доплащанията за храна, са цитирани на човек. На страницата с формата за онлайн резервация, след уточняване от ваша страна на всички детайли, се показва крайната обща цена.